Intro

Néhány gondolat arról, miért éreztem úgy hogy nem maradhatok ,,néma”. Ennek két alapvető oka van:

Az egyik az, hogy ,,szeretett” kormányunk mára szinte teljes mértékben lebontotta az alkotmányos jogállam alapvető pilléreit, amit úgy gondolom egyetlen felelősen gondolkodó állampolgár sem szemlélhet tétlenül, a másik pedig az, hogy a választások közeledtével kétségbeejtő az állítólagosan kormányváltásra készülő ellenzéki pártok töketlenkedése.

Még mielőtt egy ,,jóindulatú” kitalálná, hogy a blogot politikai megrendelésre hoztam létre, elmondanám, hogy soha nem voltam, és nem is leszek senkinek a kutyája, ajánlom mindenki figyelmébe a sajtószemle anyagait!

Ugyanúgy rosszul vagyok attól, ha Gyurcsányt, vagy Orbánt látom a képernyőn, talán csupán annyi a különbség a kettő között, hogy az egyik látványát szilvapálinkával, a másikét Egri Bikavérrel próbálom gyógyítani, több-kevesebb sikerrel. Ezzel kapcsolatban csupán egyetlen probléma merül fel, hogy ezek tüneti kezelések, és másnap ugyanúgy szembesülnöm kell azzal a szégyennel, hogy ők, és a hozzájuk hasonlók mérgezik már évtizedek óta a magyar közéletet.

Hogy mi a blogom célja? Ezen én is sokat gondolkodtam. Elsősorban a lelkiismeretem megnyugtatása, hogy talán így nem válok a vétkesek cinkosává, másodsorban pedig egy ÉBRESZTŐ kiáltása mindazok részére, akik még mindig csipke rózsika álmukat alusszák a rezsicsökkentés pihe-puha párnái között, és nem veszik észre, hogy ha ez a  kormány marad hatalmon, akkor minden szabadságszerető ember kezdhet csomagolni, és búcsút mondani a hazájának.

És most kérdeztek vissza, hogy jó, de akkor kik alkalmasak arra, hogy vezessék ezt az országot? Sajnos erre a kérdésre én sem tudom a választ, pillanatnyilag annyit tudok mondani, hogy én a kisebbik rossz elve alapján egészen biztosan nem a kormánypártra fogok szavazni az eddigi ,,áldásos” munkásságuk alapján.

Arra kérlek benneteket, hogy olvassátok el a leírt gondolatokat, idézeteket, és hallgassátok meg a számokat, talán úgy könnyebben érthető lesz mindaz, amit mondani szeretnék Nektek!

 

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*