Isten hozott Ádám öcsém, ez a való világ! -avagy, az agyhalottak balladája-

Ganxsta Zolee és a Kartel – A való világ

,,Igen a legalja vagyok haver, de te teszel azzá, mert féltékeny vagy rám, hogy viszem a kasszát, te próbálod majd szépen és finoman, ez lószar, a világ az nem ilyen, a nyakadon a baj!”

Szia!

Miről szeretnél beszélgetni?

Megértem, hogy nem érdekel a politika, a sok hazudozó hulladék akik lopják a pénzünket, én is rosszul vagyok tőlük, választások lesznek, ki a szart érdekel, tudom,  váltsunk. Ok, legyen egy kis kultúra. Jajjjjj ne haragudj, pedig csak arra gondoltam, hogy láttam egy tök jó színdarabot, tényleg nem volt unalmas, hadd meséljem el, lécci léccci, lécccci 🙂 Nem, na jó, akkor mit olvasol éppen? Most miért mondod, hogy nagyképű bunkó vagyok? Feladom, vesztettem, dobjál fel valamit! Való, világ……hmmmm, na végre !!!!!

Témánál vagyunk, ok. Sajnos akármilyen tré dolog erről írni és beszélni -elnézést kérek azoktól akik már unják- túlzottan nagy tömegekre van hatással ahhoz, hogy szó nélkül elmehessen mellette az ember, és kő keményen része a politikának. Akkor nézzük csak! Milyen érdekes, hogy az egész társadalom egy emberként tud felháborodni, hogy micsoda szellemi-erkölcsi halott társaság költözött be a villába + akik kint maradtak és nézik, azok pedig –kvázi zsák a foltját- szintén a közösség szégyenei. Ok eddig értem, kicsit olyan mint a Wall Street farkasában a homokos lakáj, akit rajtakaptak hogy éppen tolta a blow job-ot a tulaj nappalijában a kigyúrt játszópajtásaival, és hirtelen felkiáltott, hogy ,,mi van itt?” Hát igen, mert ugye ezeket az agyhalottakat a kereskedelmi televízió nemzette, és nevelte fel, külön arra a célra, hogy aztán ideális szereplői legyenek egy valóságshownak. Hadd kérdezzek valamit: Ha nem lenne való világ, ezek az emberek nem léteznének, és nem ugyanolyan szégyenei és egyben kritikái lennének a magyar társadalomnak? Őszintén szólva inkább meg kellene köszönnünk a tv csatornának, hogy felhívta egy égető társadalmi problémára a figyelmet, különben nem szembesülnénk azzal, hogy ők közöttünk élnek, és velük együtt kell építenünk a ,,szép új” jövőt. Most aztán online nézheti mindenki, hogyan teljesít Magyarország jobban!

A vak is látja, hogy ezen anomáliát a kormány a közmunkaprogrammal és az államilag finanszírozott képzések megszüntetésével próbálja hatékonyan orvosolni. Bár ha jobban belegondolok, nem valószínű, hogy érdeke a politikának ennek a könnyen manipulálható, tudatlan rétegnek a megszüntetése. Már az ókori Rómában is a ,,panem et circenses” elv alapján altatták el a tömegeket, hogy ne a közélettel foglalkozzanak, hanem a gladiátorok haláltusájával. Az is igaz, hogy azok a rabszolgák még tudtak küzdeni az életükért-szabadságukért, és nem a társadalom korcsai voltak, akkor még nem okozott nehézséget megkülönböztetni egy férfit egy nőtől.

radiátor
fotó: Fűtésszerelők Egyesülete

Ha egy felelősen gondolkodó ember nézi az egészet, nagyon hamar rájön, hogy ezen nem röhögni, hanem csak sírni lehet. Miért is? A társadalom olyan emberi közösségek mechanizmusa, ahol minden embernek megvan a feladata, mint egy hangyabolyban. Ha ezeket a semmirekellő naplopókat látod, nem jut eszedbe, hogy Te fizeted helyettük a TB-t, az SZJA-t, az ÁFÁ-t…stb miközben  tovább pusztítják egymás és a nézők ,,agyát”? Azt se felejtsük el, hogy az ő szavazatuk április 6.-án pontosan annyit fog érni, mint a Tiéd!!!

Még egy kérdés: Nem tűnt fel, hogy van egy alapvető különbség az eddigi valóságshow-k és a mostani között? Mikor gyúrtak –Józsin kívül-  eddig a szereplők arra, hogy minél nagyon taplónak, szemétládának, illetve parasztnak állítsák be magukat? Ki hitette el ezekkel a szerencsétlenekkel, hogy a negatív tulajdonságaikkal is népszerűségre tehetnek szert?

Gyúrós Józsi
fotó: valovilag.hu

Józsi

Foglalkozás:

Munkanélküli

(Mert ugye az is egy foglalkozás – sajnos többeknek életpálya modell is – a munkanélküli képző szakiskolában oktatják őket.)

,,Nagymuterrel jó, mer mindent megcsinál nekem, kiszolgál, felkelt, főz, mos, takarít, kávét hoz, piát hoz, szivart gyújt, felöltöztet, kivasal, mindent megcsinál nekem az öreg’’ Itthon semmi dolgom nincs, azon kívül, hogy a nőket hazahordozgatom. Nagyon jóképű csávó vagyok, szerelmes vagyok saját magamba, nagyon nehéz ezt a dolgot cipelni, de megbirkózok vele”,,Az életem a nők, a buli, a pia”

http://www.valovilag.hu/video/234309

Őszintén szólva azóta is azon gondolkodom, hogy Józsi honnan a francból veszi elő a lóvét a bulira és a piára, no meg proteinre, ha csak nem azt is a jófej nagymutter finanszírozza a nyugdíjából!

Miért akar részt venni a műsorban:

szereplési vágy, nincsenek gátlásaim a magamutogatásban, hírnév, buli, csajok

(Az mondjuk sajnos igaz, hogy a valóságshowk ismeretlen senkikből ismert senkiket tudnak gyártani)

Legutáltabb embertípus:

Az összes embertípust, csak magamat szeretem.

(Még szerencse, hogy a vallásodat nem kérdezték)

Legnagyobb szenvedélyem:

nők, pia, buli, edzés, szoli, fodrász, kozmetikus, vásárlás

(Lehet, hogy tévedek, de ez nem egy –kitartott- leszbikus nő napi programja?)

Legnagyobb félelmem:

Az, hogy egyszer csúnya leszek.

(Ettől nem kell félned)

Amire a legbüszkébb vagyok:

A testemre, és az arcomra, szerintem nagyon jól nézek ki.

(Szerinted)

Legrosszabb dolog az életében:

Nincsenek köteg húszezresei.

(Nem is lesz.)

Legidegesítőbb szokásom:

Nagyon nagy a szám, bunkó vagyok, flegma, lenéző, paraszt, nagyképű, és idegesítő is.

(Talán nem tévedek, hogy a testépítő társadalom egy emberként kérné ki magának, hogy Józsival azonosítsák őket, mivel az értékrendjük tudomásom szerint nagyon messze áll a fentiekben idézettektől. Mindenesetre akiket személyesen ismerek közülük, tudják mit jelent a tisztelet, a kemény edzés és munka, és nem így néznek ki.)

És akkor Józsi felteszi a shakespeare-i kérdést:

,,Akinek nincs esze, az mire okos?”

http://www.valovilag.hu/video/234869

Hát Józsikám, eldobtuk a lapjainkat, gyúrjál csak vaze!

 

Simon mondja
fotó: valovilag.hu

,,Szájmon mondja”  A legnépszerűbb elmebeteg egyik ékes szólása: ,, .sten .assza már meg”

Itt tudom idézni Ganxta Zolee fenti számát:

,, Itt megáll az ész, te meg mész tovább, de ész nélkül hová jutsz, beverik a pofád.”

Talán Szájmon az egyetlen aki előtt komoly üzleti lehetőség tárul fel a villaélet után, mivel valószínűleg nem kevesen fognak érdeklődni az után a cucc iránt, amitől több hónapon keresztül ilyen szinten ki tudja ütni magát az ember.

Őszintén szólva nem gondolom, hogy elsősorban a médiahatóságnak lenne feladata szankcionálni és irányt mutatni, hanem a kereskedelmi csatornának lenne saját jól felfogott érdeke, egy abszolút nettó EMBERI MINIMUMOT meghatároznia. Egy a baj: A kereskedelmi csatornának – hasonlóképpen mint a tetves politikának a szavazatszerzés –  kizárólag a nézettség a mutatója, ha kiszámolják, hogy a bírságtételeket leszámítva kellemes profitra tesznek szert, akkor tolják a szennyet a csatornába. Természetesen ezt csupán azért tehetik meg, mivel a társadalom egy –sajnos nem elhanyagolható – részének bejön a primitívség netovábbja. Milyen szerencse, hogy ezen a rakás szaron 12-es karika virít, tehát hivatalosan fogyasztható egy általános iskolás gyermek számára is, akinek a szülei nem keveset kínlódnak azért, hogy ellensúlyozzák a negatív külső hatásokat, hát így tényleg nem egyszerű.

5384252_c21d5c3db778e1a117c10afe06e3c08c_wm
foto: velvet.hu

Két 20 éves kiscsaj beszél a 40 éves paliról:

,,Partiba vágjuk?”

5384238_fce2cb308045de2a66693320fd7cee69_wm
foto: velvet.hu

“Improvizál ez neked?”

http://velvet.hu/blogok/gumicukor/2014/01/14/celtudatos_dorka/

Nem tudom mit szólnának hozzá a csatorna bohócai, ha látnák, hogy a VV honlapján a szerkesztőség kifejezetten a szellemi-erkölcsi silányságukat demonstráló felvételeket posztolja, gyakorlatilag kiröhögi a saját játékosait. Ezt a feladatot kapta a balázsutánzat műsorvezető is, bár tőle már az is ISTENES lenne, ha egy épkézláb összetett mondatot össze tudna rakni anélkül, hogy belekeveredne, miközben viccelődik a hasonszőrű agysebészeken.

Hajjjjjjaj minderről a bibliai özönvíz + Szodoma és Gomora története jut eszembe……….

4 thoughts on “Isten hozott Ádám öcsém, ez a való világ! -avagy, az agyhalottak balladája-”

  1. Szívem mélyén szeretném elhinni, hogy többen vagyunk ebben az országban, akik osztják a fenti véleményt, de valójában nem hiszem, hogy így van.Van valaki, aki rá tud cáfolni? …

  2. Szégyenlem ,hogy ilyen emberekkel van tele Magyarország,primitív,bunkó,nagyképű,ribanc,bűnöző magamutogató barmok

    1. de az is szégyelje magát, aki ilyen müsort kitalál, ebből is látszik,, hogy biztos ő is ilyen bunkó, mint a bentlévők. Normális ember ilyen müsort nem készit.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*