Száll a TRAFIK fészkére

fotó 1
FIGYELEM!!! TRAFIK szökésben a sárga tábla elől!

Történt egy szép napon, hogy megálltam tankolni az oladi benzinkút egyes dokkolójánál, és miközben all in-t mondtam a kutas kollégának, elmerengtem a táj festői szépségében. Valami mégis zavaróan hatott a képben. A francba, mi az ami hiányzik a mátrixból? Kérdezhetnénk NEÓ-t, aki továbbítja kérdésünket az orákulumnak, aki természetesen egy  nagy adag sütivel együtt tálalja a választ: a NEMZETI DOHÁNYBOLT.  ……… meg tényleg! Ezt nem hiszem el, tegnap még biza Isten, hogy itt figyelgetett! De frankón nem azért nem látom mert a PM hivatalban lefejeltem a porcukrosvödröt, de még csak egy trombitát se tekertem, hanem egyszerűen szublimált a fóliasátor. Mi a fene lehet, elszívta valaki? Hát nem, kb 30 méterre a korábbi fészkétől, ugyanúgy 10 lépésre a kút épületétől mint korábban,  integet ám a TRÉFIK rendesen a szomszéd filléres közért parkolójából.

Először az ugrott be, hogy ezek a rohadt gömbvillámok már Oladon is garázdálkodnak, aztán arra gondoltam, hogy esetleg jött valaki egy baltával és kivágta:)

tréfik
TRÉFIK:) a filléres közért parkolójában

http://www.nyugat.hu/tartalom/cikk/fejszevel_rabolt_dohanyboltban_egy_ferfi

Aztán beugrott hogy ,,nagyrabecsült” kormányunk sikersztoriját kissé korrigálni kellett, miután a srácok gyenge egy év után rájöttek, hogy a benzinkutas, plázás haverok elszívják a profitot a többi jattoló elől, ami nem tisztességes, ha egyszer mindenki ugyanazt a tarifát fizette az önsegélyező alapba. Szóval gyors ám az unortodoxok felfogása, kitalálták, hogy akik megrakták a fészküket az említett aranybányákban, azok költözzenek ugyanmár odébb a látszat kedvéért pár méterre (szóval madárnak, azaz gólyának nézték őket)

http://www.origo.hu/itthon/20131129-benzinkuton-bevasarlokozpontban-mukodo-trafikosok-a-bezarasrol.html

231

Most nehogy ám felháborodjatok nekem, hogy megint egy eszement baromság! Csak a hülye nem látja ebben az üzleti lehetőséget: Vegyél egy darut, és pakold át az összes trafikot a térképen.

fotó

Nehogy azt mondd, hogy nem malmoztál eleget gyerekkorodban, ez egy sima csiki-csuki, ha jól nyomod, leveheted a tábláról a 200 méteren belül melletted lévő trafikot! Az is igaz, hogy akinek volt egy kis esze, az már kerekeket szerelt a trafikjára + elékötött két igáslovat, hogy ha odébb kell gurítani néhány méterrel, akkor egy ostorral simán meg lehessen oldani. Képzeld el amikor a pénzügyőrök mennek ellenőrizni, és nem találják a trafikot, mert a tulaj kapott egy fülest, és begurította a TRÉFIT a szomszéd kapualjba. De ha már egyszer gurul, akkor mutassuk meg a .amily .rostnak, hogy nem csak ők tudnak haknizni vidéken, és szóljál már mutternak dobjon le cigire pénzt!

Konklúzió: Így kell magyar módra visszakézből jó nagy pofont adni a .zarnak!

3 thoughts on “Száll a TRAFIK fészkére”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*