Te is el.úrtad viktor!

 

https://www.facebook.com/pages/Dr-Szendr%C5%91-N%C3%A9meth-Tam%C3%A1s-blogja/439196546223738

Hogyan vezessem be óvatosan? Nem tudlak tisztelni viktor! Hogy értsed, én, kis senki miért tegezlek? Tudod, a magázáshoz nálam szükség van egy minimális tiszteletre, ami minden ismeretlennek jár, de téged sajnos amióta az eszemet tudom, nem sikerült olyannak megismerni, aki érdemes lenne a tiszteletre.

Nem tudlak tisztelni, mert nem mondasz igazat, mert demagóg vagy és kirekesztő, mert egy öntelt autokrata vagy, mert nagyképű és cinikus vagy, mert kizárólag saját magad és klientúrád érdekeit szolgálod, mert ostobának nézed a magyar embereket, mert egy tollvonással kisemmizel, és tönkreteszel olyanokat, akik senkinek nem ártottak, csak azért, mert nem a te csicskáid, nem tudlak tisztelni, mert félelmet akarsz táplálni az emberekben, és közben a szemükbe hazudod, hogy megvéded őket a nemlétező ellenségtől, nem tudlak tisztelni, mert a kedvtelésedet a mi adómilliárdjainkból finanszírozod, bár nem tudom eldönteni, hogy a magyar foci, vagy a politikád színvonala alacsonyabb-e?, nem tudlak tisztelni, mert közpénzből tartasz fenn magánhadsereget, pedig nem Mátyásnak hívnak, igazságos pedig már nagyon régen nem voltál, nem tudlak tisztelni, mert amióta ,,uralkodsz”, külföldön szitokszó lett magyarnak lenni, és egyre több ,,menekült” hagyja el az országot……………

Én már annak a generációnak a tagja vagyok, aki csak a tankönyvekből tanult a puha diktatúráról, szerencsére te szorgalmasan korrepetálsz ebből a korszakból, és megmutatod, hogyan kell jogszabályokkal törvénytelenséget törvénytelenségre halmozni, lebontva a jogállami demokráciát.

Volt már egy ,,nagytudású” elődöd, aki azt mondta, hogy ,,el lehet menni ebből az országból”. Amúgy egyetértek vele: azok a hulladék politikusok takarodjanak innen, akik csak mérgezik ennek a szerencsétlen társadalomnak az életét. Én szerettem élni ebben az országban,  amíg szabadnak érezhettem magam.

Azt azért nem árt tudnod, hogy egészséges országot csak szabadszellemű faszagyerekekkel lehet építeni, nem pedig a klientúrádat képező tehetségtelen, töketlen csicskákkal.

3:30-tól a 25 évvel későbbi önmagáról beszél:

,,Elhitették velünk negyven éven keresztül, hogy a politikusoknak úgy kell kinézni, hogy állandóan fittek, nyakkendőjük van, gyönyörű öltönyben vannak, és csak komolyan tudnak nyilatkozni”

,,Biztosan sokan meg szokták kérdezni Tőled, hogy nem félsz Te?”

,,Tudom, hogy lenne okom arra, hogy féljek, de ebben a pillanatban túl sok tennivalóm van ahhoz, hogy megengedhessem magamnak, hogy azon meditáljak, hogy most félek, vagy nem félek.”

,,Utolsó kérdés: Komolyan kell-e venni benneteket?”

,,Halálosan”

Lázadóból zsarnok, fitten, nyakkendője van és gyönyörű öltönye

Milyen érdekes, hogy manapság ugyanazt kérdezik tőlem, mint tőled 89-ben, hogy nem félek-e, amikor bírálom a rendszert? Pedig állítólag 2014-ben nem egy posztkommunista államban élünk, mint amilyenben te éltél akkor. Tőled mindenesetre nem tudok félni, ahhoz minimálisan férfinak kellene lenned, nem egy harmadosztályú tehetségtelen focistának! A kutyáid pedig talán egyszer rájönnek arra, hogy jobban kellene tisztelniük azokat, akikre a parancsodra rárúgják az ajtót, mert azoknak legalább vér folyik az ereikben.

 

Már az is igazolja, hogy szót kell emelni a zsarnokságod ellen, hogy félnivalója van annak, aki bírálni mer.

 

http://www.youtube.com/watch?v=PfbylGthCfM

,,Gőg és Magőg fia”

,,Tudod mi a különbség Isten és Orbán Viktor között? Isten nem akar Orbán Viktor lenni”

,,A parlament működik ellenzék nélkül is” ,,Erre már rájött Rákosi elvtárs is, csak ő még nem jelentette be”

Egyetlen dolgot köszönhetek neked viktor: Azt gondolom, nem közhely, hanem nagy életigazság: az ember, csak akkor tanulja meg értékelni az igazán fontos dolgokat, amikor azok veszélyben vannak. Sokszor átéltem milyen elveszíteni egy barátot, és azt aki a legfontosabb volt számomra. Vannak, akik azt mondják: egészség legyen, a többit megvesszük. Többször előfordult az is, hogy olyasmit veszítettem el, amit nem lehet megvenni,  és a Jóistent kértem, hogy adja vissza nekem.

Az elmúlt években neked köszönhetően kezdtem el azt érezni, mintha a körülöttem élő emberek nehezebben kapnának levegőt, tudom valószínűleg hipochonder vagyok, ami miatt úgy éreztem, hogy nekem is egyre nehezebbé válik a légvétel.  Akkor tanultam meg, hogy a szabadság egyenlő az oxigénnel, bár valószínűleg még értékesebb annál, mivel már akkor is fuldoklom, amikor látom, hogy mások nem kapnak levegőt.  A legfontosabb számomra a szabadságom, amit se te, se a kutyáid nem vehettek el tőlem!  Tudom, hogy sokan szeretnék ugyanezt kimondani, de sajnos féltik az állásukat és a családjukat, ezért nem tehetik meg. De ne félj, megteszik majd április 6.-án, hacsak úttörő demokrataként nem jut addig eszedbe bekameráztatni a szavazófülkéket a választások tisztaságának megóvása fedőcím alatt. Tudom, hogy Magyarországon él elég olyan szabadságszerető ember, akit még nem tudtatok kisemmizni annyira, hogy a szánalmas rezsicsökkentésért eladják kilóra a szabadságukat. Használd ki az időt, már két hónapod sincs arra, hogy miniszterelnökként tetszeleghess önmagad előtt!

Európában hozzád fogható tanítómestert keresve sem találni! Az igaz, hogy Észak-Kóreába mehetnél tanulmányútra, de azért ne keseredj el, Óceániában simán lehetnél Nagy Testvér!

Itt az ideje, hogy önfeljelentéssel éljek: Gondolatbűncselekményt követtem el!

 

Tudom, hogy számodra csak egy vagyok a többmillió kirekesztett hazaáruló közül, nem vagyok jó se szittya magyarnak, se dakotának.

Jól megválogattam a szavaimat, neked is azt kellett volna tenned! Azt mondod eszelős vagyok?  Nem ! Csak spártai!

23 thoughts on “Te is el.úrtad viktor!”

 1. Tisztelt dr. Szendrő-Németh Tamás úr, jó volt olvasni a gondolatait, sajnos ez a nagy magyar valóság “Mutyi-Orbán”- mutyi országát kiemelkedő korrupcióval, megvagyonosodva “kormányozza”. Idézőjelbe tettem, mert amit Orbán tesz, az nem kormányzás, hanem kemény diktatúra “polihisztori” köntösbe burkoltan. Bár úgy vélem polihisztor jelző nem illeti meg Orbánt, de személyi és kommunikatív megjelenéseiben saját magát minősíti….. Soha nem gondoltam volna, hogy országunknak egy folyékonyan, szabadon beszélni nem képes, nem tudó miniszterelnöke lesz….. ez is kisebbségi érzésekkel tölti fel nevezettet, de sok minden más is. Most pedig már FÉL is, LERÍ RÓLA ! – az arca kiáltja, hogy Orbán FÉL! – persze van mitől, még saját magától is félhet…!

  A szomorú, hogy nagyon kevés értelmiségi mert megnyilvánulni ellene.
  Önnek gratulálok és KÖSZÖNÖM sokunk nevében ezt a remek “Gondolatbűncselekmény…”-t.

 2. ” Az atom széthasítása mindent megváltoztatott, kivéve az emberek gondolkodásmódját- ezért páratlan katasztrófa felé tartunk.”( Albert Einstein)

 3. Amit TAMÁS leírt az így igaz ahogyan leírta. Ugyanezek az érzéseim vannak már évek óta csak én nem tudtam így megfogalmazni.
  Örülök neki,hogy nem vagyok egyedül ezekkel a gondolatokkal sőt reménykedem benne,hogy a választásnál kiderül,hogy nem csak sokan vagyunk hanem elegen ahhoz,hogy leváltsuk ezt a protekcionista és cinikus hatalmi rendszert.
  Egyébként én sem félek.

 4. Igen, Orbán fél, ha NEM FÉLNE a “Mutyi-Orbán”, akkor elfogadta volna Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök VAGYONOSODÁSI vitára vonatkozó kihívását…. !
  Nem nyilatkozik erről, de a hoppál…. legényei a Simon Gábort tematizálják ! Nézzük csak Orbán vagyonát:

  Ebből is vagyonosodhatott talán Orbán “diktátor” : http://tenytar.blog.hu/2014/01/15/itt_az_elso_mutyilista

  és így fizeti meg a “nyomogatógombos” tehetségükről, tudásukról lemondó képviselőit : http://jozanparaszt.info/cikkek/parasztvakitok/onkormanyzati-mutyi-59-fideszes-varosvezeto-kapott-millios-jutalmat.html

 5. Különösen álságos, ahogy kezdik Bokros Lajos urat leminősítgetni és a hajdani megszorító csomagjával manapság riogatni az embereket.
  Bokros akkori megszorítócsomagja ” M I N I ” – ként minősíthető, míg a “Mutyi-Orbán” maximalista módon az embereket ellehetetlenítő intézkedései, MEGSZORÍTÓ CSOMAGJAI 4 millió magyar létminimum életmódját hozta és sok százezer felnőtt és gyermek ÉHEZÉSÉT, olvassuk csak:

  “Ötven megszorítás Orbánéktól, amitől rosszabbul élünk, mint négy éve
  2014 január 8 7:59 de.28 comments

  “Megosztjuk önökkel olvasóink gyűjtését az Orbán-kormány által 2010 óta bevezetett megszorításokról – oppardon, dehogy megszorítások, kiigazítások! -, a teljesség igénye nélkül. Ötven tétel került a listára.

  – adójóváírás megszüntetése
  – béren kívüli juttatás drasztikus csökkentése (az adható 18.000 Ft-ról 11.250, ill. 5000 Ft-ra)
  – cafeteria megadóztatása
  – munkavállalói járulékok emelése
  – 32 ezer fő elbocsátása a közszférából

  – a foglalkoztatottak számának növelése utáni adókedvezmények megszüntetése
  – reprezentációs és üzleti ajándékok utáni adókötelezettség
  – cégautóadó emelése
  – egyszerűsített vállalkozói adó 30%-ról 37%-ra emelése
  – kötelező kamarai tagság (regisztráció fedőnévvel) 5000 Ft éves tagdíjjal

  – ÁFA-emelés 25%-ról 27%-ra
  – illetékemelések
  – a termőföldből átminősített ingatlanok értékesítéséből származó 20% feletti többlet 48%-kal adózik
  – az ingatlanadó de facto bevezetése (kommunális adó)
  – az ebek és lovak kötelező chipezése
  – a „chipsadó” bevezetése
  – a „chipsadó” emelése, majd kiterjesztése (pl. a gyümölcsízekre 500 Ft/kg)
  – szeszesital jövedékiadó-emelése
  – dohányáruk jövedékiadó-emelése, nemzeti dohányboltok nyitása kedvezményezetteknek
  – környezetvédelmi termékdíj bevezetése, majd emelése

  – üzemanyagok jövedéki adójának emelése („ha kormányra kerülünk, csökkenteni fogjuk az üzemanyagok jövedéki adóját”)
  – bioetanol jövedéki adójának 75%-os emelése
  – autógáz jövedéki adójának 100%-os emelése
  – az autópálya-használat minimumának négy napról tíz napra történő emelése – áremeléssel
  – baleseti adó bevezetése (természetesen ez az állami autókra nem vonatkozik!)

  – a táppénz lecsökkentése (kórház 60-ról 50%, táppénz 70-ről 60%)
  – 30 napi táppénz után időarányos szabadság csökkentése
  – a rokkantak ellátásának csökkentése, ill. megvonása
  – a szociális öntemetés bevezetése
  – szociális hozzájárulási adó bevezetése

  – elektronikus útdíj bevezetése (sok fuvarozó számára az eddig fizetett útdíj a többszörösére emelkedett)
  – közművezeték-adó
  – a magánszemélyek kommunális adója adótárgyanként 12.000 Ft-ról 17.000 Ft-ra emelhető
  – kaszinóbezárás, majd újranyitás bennfentes feltételekkel
  – bírósági eljárásokkal kapcsolatos illetékek drasztikus emelése

  – banki tranzakciós díj emelése, „csekkadó” – tranzakciós adó megduplázása 3 ezrelékről 6 ezrelékre
  – betéti kamatok után 6%-os „egészségügyi” hozzájárulás bevezetése
  – telekommunikációs adó
  – „cégadatok kötelező frissítése”- adó. Cégenként 20–50 ezer forint között + ált. forg. adó
  – pénztárgépek cseréje 100+150.000 Ft/pénztárgép, plusz havi 2-3 ezer Ft NAV-val való állandó kapcsolat

  – nyugdíjas kedvezmény részleges megvonása a távolsági buszokon és gyorsvonatokon
  – közmunkások nettó 61.000 forintos fizetésének 49.000-re csökkentése
  – munkanélküli-segély időtartamának 270-ről 90 napra csökkentése, szociális segély összegének 28.000-ről 22.000-re csökkentése
  – egyetemi és főiskolai támogatások drasztikus csökkentése

  – a Munka Törvénykönyvének átírása a munkavállalók számára hátrányos feltételekkel
  – pedagógusok munkaidejének de facto meghosszabbítása
  – tandíj de facto bevezetése
  – asztmás gyerekek emelt összegű családi pótlékának megvonása
  – mozgássérültek közlekedési támogatásának visszavágása
  – egészségügyi járulék emelése
  A lista, mint írtuk, nem teljes. Ezen a fórumon lehet még bővíteni.”

 6. Most már a választást “készítik” elő.
  Egy jól megkonstruált rendszerbe “belenyúltak” volna? :

  http://nepszava.com/2014/02/magyarorszag/meg-el-sem-kezdodott-maris-csal-a-fidesz.html

  vagyis, “Mutyi-Orbán” – Kubatovja intenzív és radikális működésbe kezdett????
  Egy biztos, megtapasztaltuk, voltunk ismerősöknél, ahol éppen bekopogtatott a fidesz-agresszió, NEM MERTEK NEM ALÁÍRNI? – megkérdeztük miért nem mondtak nemet, válasz, mert FÉLNEK, hogy a családtagok hátrányt szenvedhetnek, hát ez azért nem semmi, ugye?!

 7. Teljesen egyetértek a cikkel! Van egy apró megjegyzésem. Kár volt egy “trágár” szót leírni (mégha egybeírva is), mert félő, a popó-nyalogatók belekötnek a cikk stílusába, szóhasználatába.

 8. Tisztelt Dr. Szendrő- Németh Tamás! Nem az a jó magyar, aki magyarkodik és kirekeszti azokat, akik ” csak” belül élik meg a haza szeretetét. Tragédia, hogy a “Divide et impera” ilyen jól működik nálunk. Maradtunk néhányan, akik emlékeznek a Viktátor köpönyegforgató megnyilvánulásaira és önnel egy véleményen vannak. Szívemből beszél!!!!
  Remélem, ez a rezsim mégsem tudta tökéletesen bebetonozni magát….

 9. A baj sok évszázada elkezdődött ahol nincs egzisztencia áldemokrácia, pozitív diszkrimináció , ott mit vártok, mindegyik a hülyítés eszközét használja.. a világ meg tudja ezt mérni!!! 255-312

 10. Teljesen igaz, az utolsó szóig. Egy szépséghibája van. Egy “trágár” kifejezés van benne (mégha egybeírva is) és félő, hogy popó nyaldosó hívei Viktornak, ebből minősítő konzekvenciákat vonnak le a kritikusaikról akkor is, ha igazat írnak.

 11. Tisztelt Felebarátaim!

  Ott rontjuk a politikusokkal kapcsolatban, amikor normálisként és Emberként tekintünk rájuk.
  De többnyire sajnos nem azok.
  -skizoid mikiegér aki lát egy égi jel
  -jogászbűnöző fehérgalléros maffiózóközbeszerző
  -cinikus pszicho- és szociopata

 12. Egyetértek,tetszik az írás. Egyet szeretnék pontosítani: a hivatkozott “másik nagytudású” konkrétan Gyurcsány az “el lehet menni Magyarországról” kitételt a nagyvállalkozókkal folytatott tanácskozásán a Széles Gábornak és társainak tette,akik azzal fenyegetőztek,h kiviszik a cégeik székhelyét Szlovákiába. Merő hazafiasságból ugye, mert hogy ők a “nemzeti” oldal!!!

 13. itt is előkerül a fidesz hazugsága amit Tamás is átvesz! Gyurcsány NEM a zemberekre mondta hogy “el lehet menni” hanem egy esetleges különadó bevezetésekor amikor széles gábor és haverjai nyarvogtak hogy így sok lesz az adó… Széles Gábornak, Demjánnak szólt a tanács…
  Különben teljesen korrekt írás, ez a valóság…

 14. Száz szónak is egy a vége ! Változás kell fiatalítani kell a politikában is. Új jelöltekre-új pártokra kell szavazni. Az hogy két párt váltja egymást- ennek semmi értelme. Hogy ugyanazok vannak hatalmon már hosszú ideje ez így nem jó. A régieket sem kellene visszaszavazni-szerintem.

 15. Adjon Isten!
  Egyik kutya másik eb.
  Sokan vagyunk akik se ide se oda. Mi vagyunk az emberek akiknek az értékein marakodnak.
  Tamásunk kiírja magából és Ti többiek is hozzátettétek a magatokét.
  Konkrét megcselekedhető lépések vinnének minket valahova.
  Kérlek benneteket írjatok ilyeneket!
  Zsuzsával egyetértek.

 16. Egy apró tévedést szeretnék korrigálni. Gyurcsány Ferenc mondta azt, hogy “el lehet menni”. Csak nem a honfitársainak, hanem akkor, amikor Csányi azzal fenyegetőzött, hogy a “Robin Hood -adó” bevezetésekor, hogy az OTP elviszi legnyereségesebb üzletágait Szlovákiába, mert ott előnyösebb az adózás. Nos, a bankok adóztatása azóta megsokszorozódott, Csányi viszont nem vitte el nyereséges üzletágait….

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*