CSÚFOS EGY CSAPAT EZ TE! AZ EGÉSZ MAGYAR POLITIKA NEM ÉR EGY LYUKAS GARAST SE!

https://www.facebook.com/pages/Dr-Szendr%C5%91-N%C3%A9meth-Tam%C3%A1s-blogja/439196546223738

 

 

Csúfos egy csapat ez te, Az egész magyar politika nem ér egy lyukas garast se, Nézem az embert ki a családjáért dolgozna, Nem csak kiábrándult, ha tehetné koccolna, A Híradó egy kabaré, az inger küszöb mértéke ÉRZEM AZ ÁTLAG SZARABBUL ÉL MINT PÁR ÉVE. A besúgók is visszatérnek, haver bízd ide, ELMEHETÜNK SZAVAZNI DE JELENLEG NINCS KIRE. A korosztályom fele kinn, max nyaralni jön haza, Megpróbálta itt is, de nem lehetett önmaga. Ti a budai villákban fent ha vágytok némi kalandra,  Gyertek le vidékre túlélni, de kajakra Libasorban állunk annyi itt a kérdés, De nem halad a sor, tiszta magyar ügyintézés. A CSALÓDOTTAK TÁBORA A PARLAMENTRE KÖPNE, Beáznátok ott bent azt hiszem örökre.

Ki a fene ez Hoffmann Rózsa? Bezárnám 1 hétre egy pottyantósba, Esély egyenlőtlenségi főbb felelős Hogyan tanuljon a többség aki nem tehetős,  Diákok az országban ti vagytok a motor, HOGY A JÖVŐ HOVA SODOR AZT NEM A FEJESEK DÖNTIK EL Munkát és kenyeret ígéretből eleget  Hallottunk TÖKÖS LEGÉNYEK KELLENEK nem a verebek. Megbecsülés mi?! üdvözlet a gagyiba,  Mér lett kevesebb a tanárok money-ja? A MAGYAR BETESZ A MAGYARNAK ez a szereped,  Csak nekem legyen jó dögöljön meg a szomszéd tehene. Az a pét-fürdő nem 1-2 perce folytatása, A “cenzúra” szó végleg formatálva. Ha már őszintén játszunk, az a helyzet menőkém, Hogy a GYURCSÁNYT UTÁLTAM, de a Matolcsit …………..

ITTHON NE LEGYETEK BETEGEK!, a várólista hónapos, De nyugalom foglalják a helyedet Éhbérért az orvosok kaotikus állapot,  Amit lehet kihordok lábon széttépem a lázlapoz Én nem buzulok be soha te net patkány,  A stábod anyád faja volt a taknyotok nem hat rám A rappem otthon meg amúgy mindenütt  Emeld fel az öklöd ha a szöveg szívbe üt Utálom az irigyeket meg ha nincsen lőre,  Annak miért jobb a kocsija? Meg miért szebb a nője? ITT GOND LESZ ITT SZÓLOK ott leszek mindenütt  EMELD FEL AZ ÖKLÖD HA A SZÖVEG SZÍVBE ÜT!

Hallottátok a miniszterelnök ünnepi beszédét? Nem vesztettetek semmit, ha nem, legalább nem érezhettétek úgy hogy megint hülyének néznek benneteket. Megköszönöm, ha legalább ezt a részletet elolvassátok belőle:

http://www.kormany.hu/hu/miniszterelnokseg/miniszterelnok/beszedek-publikaciok-interjuk/orban-viktor-unnepi-beszede

Az elmúlt négy évben azért teljesítettünk jobban, mert egységesek voltunk. Mi vagyunk ma a legegységesebb ország Európában. Megértettük, hogy két dolgot nem bocsát meg a történelem: a gyengeséget és a gyávaságot. Olyan időket élünk, amikor a gyengéknek és gyáváknak nem osztanak lapot. A gyenge és gyáva nemzeteknek nincs jövőjük.

Mit kell az alatt érteni, hogy egységes az ország? Lehet egy ország egységes a széthúzásban az árokásásban és a kirekesztésben, aminek a zászlóvivője a miniszterelnök és pártja? Vagy netán azt akarta szugerálni és belénk beszélni orbán, hogy bár még nem jutott el az agyunkig, de mi is őt akarjuk? Okult már ez a nemzet abból 1848 és 1956 után, hogy nem kér az elnyomásból, és az autokrata diktátorokból, mint ahogy belőled sem kér viktor! Egyetlen dologban egyetértünk: hiába a 4 éve tartó megfélemlítésed, ebben az országban vannak még elegen akik nem gyávák ahhoz, hogy NEM-et mondjanak rád és a rendszeredre, az egység pedig meg fogja mutatni neked hogy a gyengék azok, akik némán szolgálnak téged hű kutyáidként, az erősek pedig azok, akik nem hajtanak főt előtted április 6.-án!

ökör
http://www.fungie.hu/

Erről jut eszembe: Miért van az, hogy ha bírálni merem viktor vezért egy híve előtt -legyen az bármilyen közeli ismerősöm- mindegy milyen emberi érzések fűznek össze minket, a gyűlöletet, és a haragot látom a szemükben; milyen jogon merem bántani a bálványukat? Mikor zavarna engem, ha a politika bármelyik, akár nekem szimpatikus -BÁRCSAK LENNE OLYAN- szereplőjét valaki bírálná? Elfelejtette megmondani valaki nekik, hogy az ország állítólagos államformája, a demokrácia többek között abban ismerszik meg, hogy nem feltétlenül kell egyetértenünk az országot és annak vezetőit illető kérdésekben? Azon gondolkodtam, hogy vajon mi lenne az a pillanat, amikor felébrednének a hipnózisból? Úgy láttam eddig egyedül a trafik mutyi pattintotta fel a mély álomból a szemüket, de az is csak azért, mert a közvetlen környezetükben élő kisembereket érintette látványosan és megmagyarázhatatlanul. Persze, kit érdekelnek a kisemmizett szerencsejátékosok, földművesek, takarékszövetkezetek, magánnyugdíjpénztári tagok, ezek mind nem kézzelfoghatóak, talán meg sem történtek. De hát tudjuk, minden csoda 3 napig tart. Hadd kérdezzem meg: Mi tartja vissza a hithű fideszeseket attól, hogy elmondják, leírják az önálló gondolataikat? Csak nem az hogy már régen leszoktatták őket a gondolkodásról, és kizárólag a központi pártbizottsági propaganda szajkózására képesek? Ezeket az embereket az sem zavarta, amikor a közérdekű feljelentést tevő NAV-ost hálájuk jeléül egyből megkínálták egy büntetőüggyel (mondtuk hogy ne ugrálj kisöreg, mi a törvény erejével teszünk tönkre).

http://szendro.blogin.hu/2014/01/13/nem-maradt-senki/

elvetemült gengszterek

Én még hiszek abban, hogy le lehet váltani ezt a kormányt, de a Jóisten ne adja, hogy ne így legyen! Már most tudom, hogy a választások után következne az igazi ELSZÁMOLTATÁS. De nem azoké, akik az elmúlt 4 évben szétlopták az országot, és a közpénzeket elosztották a haverjaik között,  hanem azoké, akik fel merték emelni a szavukat a beteg rendszer ellen. Akkor lennék kíváncsi igazán arra, hogy a hívek mikor kezdenének el kételkedni vezérükben? Amikor Horváth András esetét sorra követnék a koncepciós perek, az ügyészségi és adóhatósági vizsgálatok? Milyen érdekes lenne, hogy erre pont a választások után kerülne sor, mert hát ugye ezekről a ,,TERRORISTÁKRÓL”  és ,,ELLENFORRADALMÁROKRÓL” most hullottt csak le a lepel. De az is lehet, hogy az sem zavarná őket, ha nem az ÁVH hanem a TEK rúgná rá az ajtót ezekre az árulókra (akikkel eddig egy társaságba jártak, és barátoknak tartották egymást). Mielőtt még valaki azt gondolná, hogy jósnak, vagy prófétának képzelem magam, elmondom, hogy sajnálatos módon még csak pesszimista sem vagyok, hanem az előző négy év történéseiből kiinduló egyszerűen csak REALISTA.

http://www.origo.hu/itthon/20140227-riport-jobbagyibol-ahol-a-tek-kommandosai-vettek-orizetbe-egy-csaladot-uzsoragyanu-miatt.html

Ezt a blogbejegyzést egyetlen céllal írtam: Azok akik a kormánypártra fognak szavazni, ANNAK TUDATÁBAN TEGYÉK AZT, hogy egyidejűleg arra is szavaznak, hogy több száz, ha nem ezer honfitársuk lesz kénytelen emiatt elhagyni az országot, azzal a különbséggel az eddigi évekhez képest, hogy most nem elsősorban gazdasági, hanem politikai okokból kényszerülnek majd rá. Lehet, hogy ennek sokan örülni fognak, és azt mondják majd, hogy hulljon a férgese, és úgyis azok ,,hagyják cserben az országot” akik amúgy is hazaárulók voltak. Egyet azért ne felejtsünk el: amikor a magyar történelemben az aktuális hatalom miatt külföldre kényszerültek honfitársaink, ezek a rendszerek rendre megbuktak. Az autokrata diktatórikus hatalmaknak sohasem volt jövőjük és soha nem is lesz!

Ha tudtok rá időt szakítani, kérlek benneteket, nézzétek meg az egész filmet, nagyon remélem, hogy nem a közeljövőt fogjátok látni benne! (Latinovits Zoltán, Őze Lajos, Cserhalmi György…….youtube)

Tisztában van kedves tanár Úr, hogy vélekednek ezek önmagukról és a világról? Ezt mondják: Mi, kis senkik vagyunk, nincs beleszólásunk a világ dolgaiba, nem tehetünk mást, behúzzuk a nyakunkat, hadd zúgjon el felettünk a történelem vihara, nem tehetünk semmit, ki vagyunk nekik szolgáltatva, azt csinálnak velünk, amit akarnak. TANULJÁK MEG, HOGY NEKIK SEMMIT NEM SZABAD, MAGÁNAK PEDIG MINDENT. Legyenek bizonytalanságban, féljenek odakint a világban bűnös és ártatlan egyaránt. HALOTTAKAT KÖNNYŰ PRODUKÁLNI TANÁR ÚR, DE OLYAN HALOTTAKAT, AKIK ESZNEK, ISZNAK, ÉS ÚGY TUDJÁK BEFOGNI A SZÁJUKAT, MINT EGY VALÓSÁGOS KÁDÁVER, AZ MÁR NEHEZEBB, DE EZ AZ IGAZI FELADAT.  Ezek félni fognak tőlünk, ez rendben van, gyűlölni fognak minket, ez is rendben van, mert ez fokozza a félelmüket, de mit fognak érezni önmagukkal szemben. PROTESTÁLNI, LÁZADNI, TILTAKOZNI CSAK OLYAN EMBER TUD, AKI BECSÜLHETI ÖNMAGÁT. Amíg az önérzetnek nyoma van bennük, addig hiába veri a félelmet agyuk tekervényeibe. Meg kell utáltatni őket önmaguk előtt. Abból kell kiindulni, hogy az ember nagyon ragaszkodik a nyomorult életéhez, az ember végtelenül gyenge, szégyenteljesen vacak, és gyáva teremtés.

Hányszor lehet hallani, hogy azt mondják az emberek: Engem nem érdekelnek a választások, én nem politizálok. Ne felejtsétek el, ezt csak addig mondhatjátok, amíg a politika nem nyúl bele nagyon durván a Ti életetekbe is, de akkor már késő lesz NEM-et mondani! Azt sem árt, ha tudjátok, hogy AKI NEM MEGY EL SZAVAZNI, AZ A KORMÁNYPÁRTRA SZAVAZ, mivel a választási körzetek átalakításával már amúgy is 45 fokos szögben nekik lejt a pálya. Az is nyilvánvaló, hogy az újonnan alakult megszámlálhatatlan párt létrehozása – és a mi adómilliárdjainkóból való finanszírozása- is a fidesz érdeke volt, hogy minél jobban megosszák vele az ellenzéki pártokat.

keselyű
http://www.fungie.hu/

Végsősoron ne feledkezzünk meg kedves ellenzéki pártjainkról se. Két héttel a választások előtt talán elvárható lenne, hogy a töketlenkedés és a magyarázkodás helyett végre mutassatok valami erőt ahhoz, hogy legalább a KISEBBIK ROSSZ elve alapján ajánlhatóak legyetek. Így sem egyszerű fátylat borítani az eddigi munkásságotokra, egyetlen érv szóljon mellettetek, talán ti nem fogjátok tovább építeni a diktatúrát. Remélem már kellőképpen szétnéztetek magatok között, és nem utólag fogjátok kitalálni, hogy hoppá, nézzék csak, itt van még egy Zuschlag vagy egy Simon. Tudom, még csak nem is sejthettétek, hogy miből és hogyan élnek ezek, különben már azelőtt ki.asztátok volna őket a pártból, hogy rátok borították volna a szaros vödröt. Nagyon sovány érv -amit egyébként mindenki tud- hogy minden pártban vannak ilyen játékosok. Akkor meg azért vagytok full töketlenek, hogy nem táraztatok be a négy év alatt pár ilyen patront, amivel most visszalőhetnétek. Azt meg hallani sem akarom, amit néhány okostojás mondogat közületek, miszerint már a 2018-as választásra kell felkészülni. Ezek szerint nem figyeltek kellőképpen az elmúlt négy évben. Ha most nem lesz kormányváltás, 2018-ban már az Észak-Koreai választási rendszer fog működni itthon is, ahol a 99%-os részvétel mellett nyílt szavazással lehet majd résztvenni.

 TIÉTEK A FELELŐSSÉG!

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*