Még mindig nem tartotok ott, hogy megmondjátok mit kellene gondolnom!

https://www.facebook.com/pages/Dr-Szendr%C5%91-N%C3%A9meth-Tam%C3%A1s-blogja/439196546223738

Akkor most hogy is vannak ezek a dolgok? Alaptörvény, demokrácia, egy kis ILLIBERALIZMUSSAL fűszerezve? Kajakra hülyének néztek mindenkit? Persze, ha azt akarnám elfogadtatni a társadalommal, hogy most már hivatalosan is mindenki kapja be a ……..mat, mert úgyis azt csinálok amit akarok, és pont nem érdekel, hogy mivel bízott meg a kétharmadnak minősülő alig többség, akkor kitalálnék rá egy olyan fogalmat, ami alatt mindenki azt érthet majd, amit akar, és természetesen olyat, ami nekem minden fórumon a lehető legelőnyösebb.

fotó 2
Szerintem az is elég nagy gond, hogy birka nép

Azért akad egy kis probléma: ha a magyar népesség mondjuk fél százaléka betolja a google-be viktor legújabb baromságát, akkor már a wikipedia is elég lesújtó képet fest arról, hogy milyen sötét korszak vár ránk:

http://hu.wikipedia.org/wiki/Illiber%C3%A1lis_demokr%C3%A1cia

Az illiberális demokrácia, vagy pszeudodemokrácia, részleges demokrácia, alacsony intenzitású demokrácia, üres demokrácia vagy hibrid rezsim olyan kormányzati rendszer, melyben bár választások vannak, a polgárok nem ismerhetik meg a kormányzati tevékenység jó részét a polgári szabadságjogok nagyfokú korlátozása miatt. Az illiberalizmus jellemzője a „fékek és ellensúlyok” rendszerének, a hatalmi ágak szétválasztásának hiánya, a civil társadalmi kontroll gyengesége.

Lefordítom Nektek magyarra: az ILLIBERALIZMUS egy tetves TEKINTÉLYELVŰ antidemokratikus rendszer, ahol a kormány pont le..arja, hogy mit várnátok tőlük, amit természetesen orbán sosem fog elismerni előttetek, bár elég nehéz nem észrevenni, hogy pontosan ezt adja elő.

SKIZOFRÉNEK ELŐNYBEN

Arra azért kényesen odafigyel, hogy külföldön ne ezt a fogalmat használja, mivel ezek szerint az európai birkaállomány nem olyan díszes mint a hazai, és ott előbb kiverné a biztosítékot az ázsiai tempó mint itthon:

http://www.atv.hu/belfold/20140807-tusnadfurdo-orban-beszedenek-angol-forditasabol-eltunt-az-illiberalizmus

Egyébként ennek a bejegyzésnek a számomra legkedvesebb vonatkozása az alábbi kis vicces összefüggés, már csak azért is, mivel többször írtam már azokról a tévedhetetlen, önimádó soviniszta köcsögökről, akik politikai hovatartozásuktól függetlenül osztják az észt nap-mind nap:

http://444.hu/2014/08/23/bayer-zsolt-anarki/ 

Nos, legyetek kedvesek, segítsetek nekem abban, hogy fejtsük meg együtt azt a nem egyszerű rejtvényt, hogy ha viktor kutyái között olyan próféták ugatnak kórusban mint például véresszájú-békeharcos tévedhetetlen zsoltika, akkor hogyan létezhet az a természetfeletti jelenség, hogy ezek az überokos  próféták kizárólag viktorka kinyilatkoztatását követően tudják isteni igeként hirdetni az éppen aktuális agymenést? Mert ha például zsoltika tényleg olyan okos, mint amilyennek hiszi magát (ő egyedül) akkor neki már régóta meg kellett volna szülnie az illiberalizmus megdönthetetlen dogmáját. De az is lehet, hogy mivel zsoltika csupán viktor isten főpapja, ezért hiába jutott volna eszébe ugyanaz az agyhalál mint viktorkának, nem lenne vallási szempontból releváns. KÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉSZ………………………..

És akkor itt jön képbe az én sértődöttségem, bejegyzésem igazi mozgatórugója. Jóval viktor isten kinyilatkoztatása előtt megírtam világhírű:) blogomban, hogy a puhapöcsű liberális nyugat halálra van ítélve a kő kemény kelettel szemben, amit jól példáz Putyin elvtárs által jogosan elismert Fedor Emelianenko. Senki nem lehet próféta a saját hazájában, nem viktornak hívnak, senki le se …ja mit írogatok, sose leszek már jó diktátornak csessze meg! Tudom már miben hibázott elsősorban viktor istenünk: rossz sportágat választott.  Itt most már nem rúg labdába, aki nem a háborús politikát erőlteti, itt már nem passzolgatni, hanem kő keményen ütni kell. Bár aki csak passzolgatni tud, egy kis összekacsintásért cserébe nem lenne rossz üzlet, hogy miután Putyin elfoglalta Ukrajnát, viktor megkapná cserébe Kárpátalját, amivel véglegesen nemzeti hőssé válna.

http://szendro.blogin.hu/2014/05/11/nothing-else-matters/

 

 És itt van nekünk ő,  örök vigasztalásul, a rezsilovag, a devizavarázsló, minden titkok tudója, győző:

4

One thought on “Még mindig nem tartotok ott, hogy megmondjátok mit kellene gondolnom!”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*