Amíg a népharag el nem söpri őket

https://www.facebook.com/pages/Dr-Szendr%C5%91-N%C3%A9meth-Tam%C3%A1s-blogja/439196546223738

Komolyan mondom nem hiszem el, hogy a srácok még akkor sem veszik a lapot, amikor százezrek mennek ki az utcára, mert elegük van a kizsákmányolásból, a korrupcióból, a pénzlenyúlásból. De az is lehet, hogy azzal van a probléma, hogy fideszes körökben csak a dakota közmondásokat ismerik, ahelyett, hogy inkább azt elemeznék, mit is jelent az ,,Addig jár a korsó a kútra, amíg el nem törik” veretes magyar közmondás.

 http://444.hu/2014/11/18/orban-adta-at-a-baratja-meszaros-lorinc-mangalicatelepet/

Orbán Viktor; Tessely Zoltán; Mészáros Lõrinc
Fotó: Koszticsák Szilárd / MTI / Sok vidám gondtalan arc, ők vajon melyik országban élnek?????

http://kepek.444.hu/2014/11/18/gyonyoru-kepek-arrol-ahogy-a-miniszterelnok-felavatta-baratja-es-polgarmestere-mangalicatelepet/

Orbán Viktor Alcsútdoboz mellett, a Búzakalász 66 Felcsút Kft. bányavölgyi mangalicatelepének átadásán járt. A cég tulajdonosa Felcsút fideszes polgármestere, a Puskás Akadémia vezetője, a gázszerelőből lett milliárdos, Mészáros Lőrinc.

BLÖFF: Bunkó: ,,Nem hiába mondom mindig, hogy óvakodj a disznótenyésztőktől……”

A kormányfő először Felcsúton részt vett Flier János vállalkozó marhatelepének avatóján, majd Alcsútdoboz mellett a Búzakalász 66 Felcsút Kft. bányavölgyi mangalicatelepének átadásán.

http://index.hu/gazdasag/2014/11/18/orban_marhatelepet_adott_at_felcsuton/

„Lévai Anikónak közös földtulajdona van a Fejér megyei állami földbérletek dobogós helyezettjével, a felcsúti Flier Jánossal, aki családtagjaival együtt az országos átlag tízszeresét, 377 hektárt nyert el a Nemzeti Földalapkezelő (NFA) 10 évre titkosított földpályázatán. A közös szántó Orbán Győző (a miniszterelnök édesapja – a szerk.) ingatlanforgalmazó cége, a CZG Kft. 13 hektáros, Hatvan pusztai műemléki majorja fölött fekszik, melyet a Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester által közelmúltban elnyert állami földbérletek ölelnek körül.”

http://magyarnarancs.hu/kismagyarorszag/unios-szazmilliokbol-epul-az-uj-husnagyhatalom-felcsuton-91598

Viktor disznóprojektjével azért adódik egy kis probléma: ahhoz, hogy az a néhány kövérre hízott disznó mindig jól tudjon lakni, sajnálatos módon túl sok marhára és birkára van szükség az országban, akik ezt bárgyú módon elviselik és megszavazzák négyévente. Ha már a disznóknál tartunk, pont idevág Orwell Állatfarm című művéből (ami nem véletlenül a sztálini diktatúra karikatúrája) az alábbi idézet: „Mert az egyenlők között is vannak még egyenlőbbek”.

És amikor valakik elhiszik magukról, hogy ,,még egyenlőbbek” másoknál, akkor kezdenek el milliárdokat költeni közpénzekből a hobbijaikra, a rokonaikra, az elvtársaikra, és így tovább….

zsarátnoki sertéstenyésztő
Ismerős valahonnan? Móricz Zsigmond: Rokonok

http://index.hu/belfold/2014/11/12/kvazi_kabinetfonok_lett_szijjarto_futsal_csapattarsa/

http://444.hu/2014/11/18/a-fidesz-baratai-kapjak-a-civil-penzeket/

népstadion

http://444.hu/2014/11/19/265-milliardba-kerulnek-a-puskas-stadion-tervei/

https://www.youtube.com/watch?v=SDHGEo_K_tE

7:00-tól : ,,Ezek a fideszesek is vidéki suttyók mint én. Ezeknek is volt egy nagyanyjuk, aki még tudott spórolni: Böszme vagy te édes fiam, stadiont akarsz építeni? Mindjárt fejbeváglak. Hát vannak még éhes gyerekek, normális vagy?”

Mert ugye azt azért Ti sem gondoljátok komolyan, hogy a vezér olyan tanácstalan lenne, hogy ha a haverok nem súgnák fülébe a világmegváltó gondolatokat  havonta milliókért, akkor ne találna ki egyedül olyan unortodox  baromságokat, amitől az egész EU már évek óta nyugtatókon él.

http://m.origo.hu/itthon/20141118-milliokat-ernek-az-orban-fulebe-sugott-tanacsok.html

Havi 11 millióba forintba kerülnek azok az Orbán Viktor kormányfő számára adott tanácsok, amelyek egy része csupán szóbeli, konzultatív jellegű javaslattétel. A többségében régóta Orbán körül forgolódó miniszterelnöki biztosok és megbízottak fizetési listája vegyes: nagy részük megelégszik a bruttó egymilliós díjazással, de van, aki állami cégtől jut mellékeshez, és olyan is, aki egyáltalán nem kér pénzt.

10410935_811506205595589_3321996418853570596_n

http://444.hu/2014/11/21/lemeszaroljak-a-maradek-magannyugdijpenztarakat-is/

http://m.hvg.hu/gazdasag/20141118_Igy_kopaszt_meg_minket_jovore_az_allam

Igy megy ez a mi adóforintjaikon sztároskodó mihaszna politikusoknál, ők könnyen osztják az észt a luxusvilláikból, hogyan kell megélni a minimálbérből, hiszen ha elfogy a lóvé, egyszerűen csak kitalálnak egy új adót, és kivégeznek egy újabb iparágat, ahelyett, hogy a látszat kedvéért önmérsékletet gyakorolnának, hogy a kizsigereltek legalább úgy érezzék, hogy azok is hoznak áldozatot, akik mások pénzéből élnek.

nem érdekel

 A sok marhának és a birkának egy kis adalék ahhoz, hogyan nézi őket teljesen hülyének a vezérük, aki úgy forgatja a köpönyegét ahogy az aktuális érdeke kívánja:

,,Mi az ajtót a nyugatnak kinyitottuk, az oroszoknak meg ajtót mutattunk”

,,Lehet, hogy az olaj keletről jön, de a szabadság mindíg nyugatról érkezik”

És a legnagyobb húzásuk, hogy amivel választásokat tudtak nyerni, a devizahitelesek ,,megmentésével”  abból egyedül ők fognak nagyot kaszálni, mert az ugye nem elég fideszes barátainknak, hogy a ZEMBEREK hálásak legyenek a betartott ígéretükért, hiszen azt a pénzt nem ők tudnák elkölteni arra amire szeretnék. Ehhez képest a kiszolgáltatott emberek megmentésének álcája alatt megint a saját zsebüket tömik meg.

http://444.hu/2014/11/18/tudja-ki-jar-baromi-jol-a-devizahitelek-forintositasaval-hat-az-allam

A bankok a tisztességtelennek bélyegzett szerződésmódosításaik és az árfolyamrés nagyjából 1000 milliárdját bukják el az elszámoláson, az adósoknak pedig a forintosítással most kell lenyelniük az eddigi teljes árfolyamveszteséget.

 

563898_528609887190002_582173292_n

 

5 thoughts on “Amíg a népharag el nem söpri őket”

 1. Nem a kilóra megvett devizahitelesekkel van a gond, hanem azokkal, akik már semmi értékelhető alternatívát nem látnak, ezen kellene dolgozni az egész politikai elitnek, addig ugyanis inkább magukért és családjukért dolgoznak, mintsemhogy 4 évente bármire szavazzanak. Mellesleg unalmas, hogy az otthonmaradottakkal lehet sokmindent magyarázni, holott őket egyszerűen nem érdekli az egész.

 2. Acélos hazugságok

  Miután a MIÉP kiesett az országgyűlésből, világos nappal tartott rendezvényein hozzávetőleg annyi ember gyűlt össze a Hősök terén, mint most vasárnap sötétedéskor. Ha egyáltalán tudósítottak róla, legfeljebb annyit írtak, vége van a pártnak, senki sem kíváncsi annak elnökére, olyan kevesen vannak. Most meg ugyanaz a szám kormányt rengető erő lett. A többi aljasságot, amit Csurka István ellen életében és halálában is elkövettek újságírók és politikai gengszterek, most itt nem kötöm csokorba, mert a Fórum hűséges olvasótábora ezt pontosan tudja, számon tartja. Azt harsogják a vandalizmusról hirtelen nagyon elnézően vélekedők, hogy világszenzáció a multinacionális vállalatok érdekeinek védelmében kivonulók tömege. Ezért aztán a Dr. Udo Ulfkotte, ismert német újságíró könyvében foglaltak alátámasztására kétségtelenül alkalmas ennek a két eseménynek a párhuzamba állítása, noha nem gondolom, hogy bárkit meglepetésként ért, amit abban olvasott. Hát hiszen az a máig ható napi gyakorlat, amit 1945-től 1990-ig hivatalosan az egypárt szolgálatában állók tagkönyvvel a zsebükben folytattak, önmagáért beszél. Mégis, a rendszerváltozás után Magyarországon a szélsőséges kommunistából neoliberálissá lett nyomtatott termékek újságírói, a különféle hírszerző ügynökségek által mozgatottak, leleplezésük esetén bírósághoz fordultak és nyertek. Erre konkrét bizonyítékom van. Ebből kiindulva továbbra is bátran működnek, letagadva múltjukat, meghamisítva az eseményeket. Mi magyarok, a kormánnyal együtt, valamennyien nácinak, fasisztának vagyunk általuk beállítva. Ők az eljövendő szabadság hírnökei, a kormány által kiiktatott demokrácia élharcosai. No meg a liberalizmusé. Annak is egy sajátos formáját favorizálják. A jó liberalizmusban ők vannak hatalmon. Minden pénz felett ők rendelkeznek. Az állami pénzeszsákba derékig beásva magukat ők osztják az észt. Nincsen ingyen ebéd. Mindenki éljen meg a piacról! Ők is abból élnek, hazudták folyamatosan. Addig, amíg meg nem nyerte zsinórban vagy nyolcszor a választásokat a jelenlegi kormánypárt. A 2010-ben elnyert széles népi támogatás miatt már kormányzása kezdetén szálka volt szemükben a Fidesz. Azután amikor a jó előre meghirdetett és a szándéka szerintinél szerényebb rendrakásba kezdett, kirobbantották a nemzetközi dilit.

  Most olvasom, azért hozom fel, meg azért, mert talán jó jel, hogy egy közülük való ember állt elő ennek a haramiák alkotta nemzetközi brigádnak a leleplezésével, Dr. Udo Ulfkotte, aki kezdettől fogva kapcsolatot tartott a német hírszerzéssel. 17 éven át a Frankfurter Allgemeine Zeitung politikai szerkesztője és haditudósítója volt, emellett biztonságpolitikát oktatott a Lüneburgi Egyetemen. Hírszerzési szakértő, az Egyesült Államok Marshall-alapítványának tagja, dolgozott a Konrad Adenauer Alapítványban és a Szövetségi Biztonságpolitikai Akadémián is. Ismert művei: Vigyázat, polgárháború!, SOS Nyugat, Ki az euróból!, A politikai korrektség és a Megvásárolt újságírók – Miként irányítják a politikusok, a titkosszolgálatok és a nagytőke a német tömegmédiát?

  Udo Ulfkotte interjút adott a Hetek c. orgánumnak, melyből kiderül, nem tartja hitelesnek a nemzetközi sajtóban Magyarországról megjelenő képet. Könyvéről szólva részletesen dokumentálta azt, miként korrumpálják a titkosszolgálatok, a lobbiszervezetek és a nagyvállalatok a tömegmédiát, s Magyarországgal kapcsolatban kijelentette: Tudom, kik sározzák, és azt is, hogy kik állnak egyes nemzetközi újságíró szervezetek mögött. Az egyes országokat sajtószabadság szerint leosztályozó Tudósítók Határok Nélkül nevű szervezetről például azt írja, hogy mögötte az amerikai külügyminisztérium és Soros György állt. Ulfkotte a Soros-féle Nyílt Társadalom alapítványokat az ún. „népi” puccsok szervezésében nélkülözhetetlennek mutatja be. A német média pedig e téren tevőlegesen segíti őt – írja. A balliberális Die Zeit című hetilap kiadó-főszerkesztőjéről azt állítja, egy CIA-hez közeli agytrösztnek, az Aspen Institute-nak is a tagja, a New York-i Goldman Sachs alapítvány, az izraeli Ben Gurion Egyetem és a Nemzetközi Stratégiai Tanulmányok Intézete igazgató tanácsainak tagsága mellett. A Trilaterális Bizottságról nem kevesebbet állít, mint hogy világszerte szét kívánja rombolni az állami funkciókat, és úgynevezett civil szervezeteket használna fel arra, hogy a meglévő kormányok feje fölött a népek sorsát irányítsa.

  Azt tapasztaltuk, hogy a Németországban megjelenő újságok közül többek között a Die Zeit a balliberális kormányok regnálása idején Magyarországgal barátságos, míg a nemzeti kormányokat nem kíméli. Dr Ulfkotte ugyancsak nem kíméli a teljes német sajtót.

  Azt ígéri a szerző, könyvének lesz folytatása. Istenem, ha megérhetnénk, hogy a hazai viszonyok ilyetén feltárásban előállna az érintettek közül valamelyikőjük egy ehhez legalább hasonló könyvvel. Egyszer talán volt valami próbálkozás Aczél Endre részéről, amikor azt állította, hogy a szervek engedélye nélkül senki sem vállalhatott tartós külföldi munkát, ez minden szocialista országban így volt, több százezer ember került ilyen helyzetbe, aki nyugati tudósítóként dolgozott, de aztán valahogy megfeneklett a dolog, s ma már ő is ugyanazt szajkózza, amit a többi. Most a legújabb vesszőparipájuk az illiberális demokrácia szálazása, ami játék a szavakkal, illetve a munkaalapú társadalom gyalulása. Járomba van fogva, mind, még az olyan tehetségtelennek nem mondható újságíró is, mint a hetven éves Aczél, akinek visszataszító magatartása csupán akkor válik elfogadhatóvá, emberivé, mikor kissé benyomva kapja el a mikrofont. Olyankor kimondottan jókat mond, de másnapra sajnos kialussza. Most viszont leszerepelt. Ki akart izzadni valamit ebbe az undok vandalizmusba fulladt rendezvényről, amitől sokat vártak. Azt érezte, mert nem olyan moral insanity, mint pl. Gyurcsány, hogy egyenesen nem dicsérheti a barbárokat. Trükközni kezdett Észtországot dicsérve a Népszabadságban

  Ez a kicsi rokon ország nem „munkaalapú társadalmat” épít, hanem az információs technológiában fürdik. Mint tudni, itt találták ki a Skype-ot (is). Rájöttek, hogy ha a kalapácsot és az esztergapadot reklámozzák, azzal semmire se mennek. Az olcsó munkaerővel se. Arra indultak, amerre a jobb feltörekvő gazdaságok többsége (példa: Dél-Korea), „ész nélkül” tágítják az internet és a mobilszolgáltatások körét, a széles sávú internetezést például, mert tudják, hogy a vállalkozásaik számára a pénz onnan jön.

  Nem tudom, Aczél Endre lett gyagya, vagy a nemzetközi szolgálat járatja le a neve alatt megjelentetett cikkel, amely gyakorlatról a fent idézett könyvben lehet olvasni. Aki képes azt a baromságot leírni, hogy Észtország nem „munkaalapú társadalmat” épít, és ezzel azt állítja, hogy a számítástechnika segítségével végzett munkát nem tekinti munkának, az szerintem vagy hülye, vagy az olvasót nézi annak. Persze a főszerkesztő, aki hagyja ezt megjelentetni, szintén zenész Aczél azt hiszi, hogy munkát csak ásóval, lapáttal vagy csákánnyal végeznek? Orbán Keletre nyitása nem jó, ha Észtország teszi ezt, az példaértékű. Egyik oldalon utcára megy az MSZP–SZDSZ facebook csoportja, ha a milliárdos bevétellel rendelkező internetszolgáltatókat is megkérik, hogy járuljanak már valamivel hozzá az ország terheinek csökkentéséhez, fizessenek 700 Ft-ot, a másik oldalon meg a legdurvább neoliberális gazdaság és társadalompolitikát folytató Észtország a példakép? A folyton kedvezményeket kicsikarni akaró, állami pénzért ácsingózó Klubrádiójukkal Népszavájukkal, a milliárdos adósságot felhalmozó Népszabadságukkal és a többi állami csecsen csüngővel mi lenne Észtországban? Ahol az országot ismerők szerint, akik nem dolgoznak, azok nem is nagyon esznek. Rendkívül alacsony szintű a szociális ellátás. Magyarországon a rezsit jelentősen csökkentette a kormányzat, az üzemanyagok ára is csökkent, minimális az infláció. Mit akarnak ezek a felforgatók? Mit hazudoznak? Jó lenne, ha szegény balliberális híveik, akiket a szociális érzékenységükkel etetnek tájékozódnának, milyen jövőt szánnak a szegényeknek, ha eszét vesztené ez a nép, és valaha is rájuk voksolna.

  czyla

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*