Több tiszteletet Orbán Ráhelnek!

Ha szeretnél értesítést kapni új blogbejegyzés megjelenéséről, kövessél a blog Facebook oldalán

https://www.facebook.com/pages/Dr-Szendr%C5%91-N%C3%A9meth-Tam%C3%A1s-blogja/439196546223738

Megfogadtam, hogy idén a karácsonyra való tekintettel már nem foglalkozok többet fideszes vérszívóinkkal, de viktor elkényeztetett kislányának okfejtése az önálló és küzdelmesen sikeres életéről olyan szinten felforralta a véremet, hogy kénytelen voltam egy kis tükröt tartani, ha már ők ilyen kellemetlen eszközt úgysem szívesen használnak.

orbán-ráhel-facebook

 http://hvg.hu/itthon/20141217_Pokoli_draga_iskolabol_indulhat_Orban_Rah

http://444.hu/2014/12/18/orban-rahel-ferjemmel-sajat-eronkbol-boldogulunk/

Szóval Ráhelke amellett, hogy a ,,miniszterelnök lánya” titulus terhét cipeli (ami valószínűleg óriási hátrányt jelenthet számára az élet minden területén) hihetetlen szorgalma, kitartása és tehetsége árán 1 db diploma és 4 db idegen nyelvtudás büszke tulajdonosa, és már 3 kemény évet lehúzott a szállodaiparban, most meg potom 15 milla/év tandíjon fog tanulni Svájcban. Akkor kezdjük az elején: Én kérek elnézést Ráhelke helyett azon diplomával rendelkezők nevében, akik pontosan tisztában vannak azzal, hogy milyen szerencsésnek mondhatják magukat, hogy tovább tudtak tanulni (jellemzően mint én és Ráhelke is, szülői segítséggel). Szóval senki ne verje magát a diplomájára és a nyelvtudására, ha nem munka mellett szerezte!

Főleg úgy hogy viktorunk áldásos tevékenységének köszönhetően nagyon durván csökkent az államilag támogatott felsőoktatási keret. A szállodai munkáról jut eszembe, hogy én is melóztam az egyetem alatt nyáron londinerként a Balatonon, ahol reggel 5-kor a csikkeket szedtem össze, amiket az olyan milliárdos köcsögök dobáltak el, akik könnyen osztják az észt a csóróknak.

http://tenytar.blog.hu/2014/12/18/melyrepulesben_a_magyar_oktatas_szinvonala

Az élethosszig tartó tanulásról is vannak fogalmaim, mivel amióta viktorka megint markolja a szék karfáját, azóta naponta hoznak egy új törvényt, úgyhogy megy ez is.

A családcentrikus sikeres nő kérdéskörrel kapcsolatban Varga fideszes képviselő elmélete jutott eszembe a 4-5 gyerek szüléséről, és az engedelmes háziasszony szerepéről:

 http://nol.hu/belfold/a_fidesz_szerint_a_gyerekszules_megoldja_a_csaladon_beluli_eroszakot-1331717

,,A szegények meghalnak, ez a rendszer alapja.  A helyzet az, hogy mindenkinek jutna elég idő, vannak akik több millió évet halmoztak fel. Sokan meghalnak néhányak örök életéért”

 

Ennek a bejegyzésnek a legfontosabb mondanivalója az, hogy ha már egyszer szétloptátok az országot, rajtunk élősködtök és sztároskodtok az adóforintjainkból, akkor azt már végképp felejtsétek el, hogy még elismerésben is részesültök bármiért is! Ugyanis a tisztelet annak jár aki KIÉRDEMLI!

wedding
Ráhel Tiborczának nincsen oka panaszra! (Bár ki tudja:)

http://atlatszo.hu/2014/12/20/mibol-telik-orban-rahelnek-15-millio-forintos-tandijra-meg-fogsz-dobbenni/

Miközben a miniszterelnök zéró toleranciát hirdet a korrupcióra, családtagja sajátos versenyfeltétekkel zajló közbeszerzéseken nyer milliárdokat: veje, Tiborcz István és annak régi üzlettársa játszanak csikicsukit uniós forrásból megvalósuló pályázati kiírásokkal.

És akkor most gondoljatok bele, hogy Ráhelke, meg a többi ,,szerencsés” fideszes milliárdos poronty mennyit lát annak a hárommillió magyarnak a mindennapi szenvedéséből, akik a létminimum alatt élnek, akik nem tudják fizetni a lakáshitelüket, a csekkeket, nem tudnak enni adni a gyerekeiknek, és a legkisebb problémájuk, hogy hol fog továbbtanulni a gyerekük, mivel szóba sem jön, hogy ne menjen el dolgozni érettségi után, azért hogy el tudja tartani magát és a családját. Azt hiszem Ráhelke ezekkel a magyar emberekkel csak akkor tud találkozni, amikor Svájcban az étteremben kiszolgálják, vagy kitakarítják a szállodai szobáját, mivel a magyar melós itthon éhenhal. Úgyhogy körülbelül azon a szinten mozog, mint Marie Antoinette, amikor meghallotta hogy a népnek nincsen kenyere, és annyit kérdezett: ,,Akkor miért nem esznek kalácsot”

tiszteld_orban-620x400

http://vanholnap.hu/feljelentes-az-orban-eskuvo-dns-vizsgalata-miatt/

ciganytelep
Ők is a saját lábukon fognak állni 25 évesen?!?

Kíváncsi lennék, hogy Ráhelke milyen okos tanácsot adna ennek a három kisgyereknek, hogyan lehet 25 évesen diplomájuk, nyelvtudásuk, 15 milliós tandíjuk, és miniszterelnök apjuk?

http://www.sonline.hu/somogy/kozelet/korgo-gyomorral-varjak-a-karacsonyt-16-nap-ehezve-fazva-587099

Azt sem értem igazán, hogy ha Ráhelke nem foglalkozik pártpolitikával, mi alapján hisz apja munkájában, és abban, hogy az ország nagy lehetőségek kapujában áll? Egy ilyen okos diplomás kislány hogyan mondhat ilyen butaságot? Mert szerintem vagy az van, hogy ha nem foglalkozik a politikával, akkor fogalma sincsen hogy az apja és klientúrája mit művel az országban, vagy ha mégis, akkor pedig már csak az a kérdés, hogy mi alapján hisz a stadionépítésekben, a trafikok-földek-szerencsejátékliszenszek fidesz klientúra részére való szétosztásában, a jogállam lebontásában, a fideszes csicskák meggazdagodásában, a keleti nyitásban, az EU köpködésében……………..???????????????????????????????????

harácsonyhttp://magyarnarancs.hu/hirnarancs/hirnarancs141221-93121

Ráhelke, mivel azt tanultad apádtól: Azt kérdezd, mit tehetnél a hazádért. Elárulom Neked mi a legtöbb amit tehetsz: A legnagyobb szolgálat az lenne, ha megértetnéd apáddal, hogy inkább egy másik országban élje ki beteges hatalmi törekvéseit miniszterelnökként, és hagyja élni ebben a szegény országban az embereket!

Boldog karácsonyt kívánok minden tisztességes, munkából és nem mások pénzéből élő embernek!

2 thoughts on “Több tiszteletet Orbán Ráhelnek!”

  1. Teljesen egyet értek azzal, amit Tamás leírt. Pontos a diagnózis és a következtetés is.

  2. Korábban már más blogban is millió más helyen is leírtam, hogy Ad.1. Ezt a Facebook bejegyzést nem Ráchel írta. Vagy! Ad. 2. Valóban az van amit sajnos sokszor tapasztaltam már az országban, hogy bár diplomája van ( olyan dajcstompika féle? ) valakinek az általános rálátása világra elkeserítő. Ez a lány is, mintha nem ebben az országban élne, úgy nyilatkozik ( már ha valóban az ő műve ez? ) Ha pedig közgazdasági végzettsége van, akkor tudnia kellene, hogy az orbánklikken kívül a világban nincs olyan, hogy egy vállalkozás 2 év alatt háromszázhatvanszorosára növeli a bevételét. Ez Guinness rekord. Tehát nemhogy nem a saját lábukon állnak, hanem arcátlanul lopják az adófizetők pénzét, és abból rázzák a rongyot. 2002-ben volt ” szerencsém ” részt venni az Új Nemzeti Színház építésében. Ott aztán kaptunk képet arról bőven, hogyan működik az orbáni közpénz szivattyú. Elkeserítő volt. 🙁 Amúgy meg ezen a fórumon is felajánlom az LMP-nek, de bárki másnak is, ha van módja megszerezni a azokat a pályázati anyagokat amivel az Elios Zrt. nyert akkor szívesen megcsinálom annak a valós költségvetését, miután szakmabeli vagyok. Ott azt hiszem kiderülne, hogy lazán a reális ár hatszorosáért vállalták el, éppen úgy mint az orbitálisan drága autóutak, és pálya építkezéseket, vagy a 180 millióból/ darab felújított tantermeket. 🙁

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*