Olvastam az újságban, hogy a NAV ÁFA-csalókat keres, felhívtam őket, de azt mondták ez nem álláshírdetés

Ha szeretnél értesítést kapni új blogbejegyzés megjelenéséről, kövessél a blog Facebook oldalán

https://www.facebook.com/pages/Dr-Szendr%C5%91-N%C3%A9meth-Tam%C3%A1s-blogja/439196546223738

Olvastam az újságban, hogy alaptalan támadások érték vezérünket, családját, alvezéreit, ami mélységesen felháborított, így állampolgári kötelességemtől vezérelve szerény képességeimhez mérten próbálom eloszlatni a nemtelen vádakat.

IMG_3961

Az idegenszívűek nem átallották megkérdőjelezni az Adóhivatal elnökének pártatlanságát és tisztességességét, ami a napnál is világosabb, de egyes aljas liberálbolsevikoknak semmi sem drága, még a tények tükrében sem. Ime az adóhatóság elnökének függetlenségét és érinthetetlenségét bizonyító adatok:

http://hu.wikipedia.org/wiki/Vida_Ildik%C3%B3

1998-ban az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal elnökhelyettese, majd egy év múlva, Simicska Lajos lemondása után a szervezet elnöke lett.

2002 és 2010 között a Simicska Lajos tulajdonában lévő MAHIR Zrt. alkalmazásában dolgozott jogtanácsosként.

2010-ben, a második Orbán-kormány megalakulásakor a Nemzeti Adó- és Vámhivatal néven újjászervezett adóhatóság elnöke lett.

Szóval akiket az sem győz meg Elnök asszony pártatlanságáról, hogy miután Simicskától megörökölte az APEH elnöki posztját, utána 8 évig gályázott viktorka legnagyobb haverjának cégében, és ezt követően ,,büntetésből” visszaültették az elnöki székbe, azoknak hiába is magyaráznám a lojalitás, tisztességesség alapelveit, úgyis mögé gondolnának valami összeesküvés elméletet.

a1e2ebq6efnbkycubyzr
Sok szégyentelen adócsaló

A leggusztustalanabb az egészben, hogy még azt is szóvá merik tenni, hogy Elnök asszony egy élet megfeszített becsületes munkájával összekuporgatott pénzéből egy hozzá méltó házikót mert vásárolni, amit mint minden más átlagos magyar állampolgár kénytelen volt megterhelni egy kis jelzálogjoggal (150 millió Forint értékben)

http://www.hir24.hu/belfold/2015/01/23/mennyit-erhet-vida-ildiko-haza-ha-mar-1996-ban-150-millio-forint-jelzalogjogot-jegyzett-be-ra-egy-bank/

Vannak olyan szégyentelenek, akik még azt is fel merik emlegetni, hogy APEH elnöki kinevezését követően házát a szintén Simicska tulajdonban lévő Közgép ingatlanfejlesztő cégének adta el. Teszik mindezt úgy, hogy semmilyen korrupcióra utaló adatot nem tudnak felhozni, se azt, hogy áron felül vásárolták volna meg a házat, vagy hogy bárkinek ebből az adóhatóságnál előnye származott volna.

http://atlatszo.hu/2014/11/14/kinyomoztuk-kinek-adta-el-budai-hazat-vida-ildiko-nem-fogod-elhinni/

Egy dologgal érdekes módon nem foglalkoznak a vádaskodók: Hogy végre egy olyan szakmailag feddhetetlen ember látja el az NAV elnökének feladatait, aki nemzetközi szinten is elismernek, személyes tapasztalatai vannak országunk milliárdosainak életviteléről, titkairól, és tudja milyen milliomosként élni. Hogyan várhatnánk el, hogy átlássa a vagyonosodási vizsgálatok bonyolult világát, az adócsalók szokásait, ha nem lenne széleskörű tapasztalata? Ezek a szerencsétlenek még azt a dakota közmondást sem ismerik, hogy kiből lesz a legjobb feleség?????

 Vidamem-Filmplakat

Persze mindenki tud össze-vissza beszélni, de én példákkal is alá tudom támasztani, hogy minden rendben van ebben az országban, és hogy adóhivatal működésének tisztességességéhez nem férhet kétség: Egyből kiszűrik az alaptalan bejelentéseket, és nem indítanak vizsgálatokat koholt vádak alapján, mint például vezérünk és családja, rogán, lázár, szijjártó, a felcsúti polgármester vagyonosodásának ügyében:

http://propeller.hu/itthon/3052199-nem-vizsgaljak-meg-orban-viktor

http://atlatszo.hu/2014/12/20/mibol-telik-orban-rahelnek-15-millio-forintos-tandijra-meg-fogsz-dobbenni/

http://magyarnarancs.hu/belpol/hitelbol-finansziroztak-tiborczek-szazmillios-megbizasait-az-onkormanyzatok-93453

http://444.hu/2014/05/08/ezert-nem-bunteti-meg-senki-a-felcsuti-polgarmestert-amiert-nem-mutatja-meg-a-vagyonnyilatkozatat/

http://www.origo.hu/itthon/20140207-lazar-janos-rogan-antal-es-szijjarto-peter-vagyongyarapodasa.html

http://atlatszo.hu/2015/01/21/orban-veje-es-uzlettarsai-vitorlaskikotot-vettek-karacsonyra-keszthelyen/

http://www.hir24.hu/belfold/2015/01/23/akik-soha-nem-veszitenek-orban-veje-most-zalaegerszegen-kaszal/

Tiborcz István cége ezúttal egy egymilliárdos közvilágítási tenderen futott be győztesként. Az Elios Innovatív Zrt. és jogelődjei két év alatt a 360-szorosára növelték árbevételüket: a cég a semmiből vált szempillantás alatt sok milliárdos vállalattá.

Sájer Gábor, az Elios vezérigazgatója azt mondja: a cég sikeréhez nincs köze, hogy Orbán Viktor veje is résztulajdonos.

Természetesen amikor megalapozott bejelentések történnek, az adóhatóság és képviselői megteszik a szükséges lépéseket:

http://index.hu/belfold/2015/01/28/vagyonosodasi_vizsgalatot_rendelt_el_az_adohatosag_egy_nyugdijasnal

http://video.atlatszo.hu/2015/01/22/a-nav-beperelte-az-atlatszot/

Magyarország olyan hely, ahol egy országos botrányt kiváltó korrupciós ügyben az azt kirobbantó újság munkatársait citálják elsőként bíróság elé. Ez történt az áfacsalások ügyében: a NAV beperelte az Átlátszót, amiért megírta, hogy “a kiemelt ügyekért és adózókért felelős főigazgató ténylegesen megakadályozta egyes áfa-csalás gyanús ügyekben a felderítést”. Mindezt úgy, hogy személyes megkereséseinkre nem reagáltak, de helyreigazítást sem kértek soha.

http://www.hir24.hu/belfold/2015/01/22/vida-ildiko-beperelte-horvath-andrast/

Hárommillió forintra perli Vida Ildikó Horváth Andrást jó hírnév megsértése és becsületsértés miatt. Szerdán nyújtották be az eljárást a volt adóellenőr ellen.

http://444.hu/2014/12/09/hatalmas-bloff-hogy-orban-goodfriend-bepereleset-koveteli-vidatol/

nav-orb-d0001CD56b013b27d0700

Ez a baj ezzel az országgal, tele van irigy emberekkel, akik nem tudnak együtt örülni annak, hogy azok a vezetőink, akik életüket áldozzák azért hogy nekünk jobb legyen, vitték valamire. Mit várnának tőlük? Nyomorogjanak ugyanúgy mint az ország harmada? És akkor hogy képviselnének minket az Unióban, meg Oroszországban az oligarchák világában?

És a legszomorúbb az egészben, hogy mindez a szenny visszahull azokra a tisztességes adóhatósági alkalmazottakra (olyan kisemberekre akik tényleg fillérekből élnek) akik pontosan látják, hogy velejéig romlott a rendszer, és nekik kell végrehajtani a többi kisemberen és a politikai ellenfeleken a ,,műveleteket”.

https://www.youtube.com/watch?v=8vyAPfNi8gU

,,Minden az enyém itt, a Parlamenttel szaroznak, azt nem tudom megvenni. Hát, az nagy is nem? Nem lenne nagy? Hááát, NAGY AZ UDVARTARTÁS is tudod…….”

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*