Fidesz csicskák, TOVARIS KONYEC ! Avagy, JE SUIS VESZPRÉM!

Ha szeretnél értesítést kapni új blogbejegyzés megjelenéséről, kövessed a blog Facebook oldalát

https://www.facebook.com/pages/Dr-Szendr%C5%91-N%C3%A9meth-Tam%C3%A1s-blogja/439196546223738

10477259_826088140761298_5143794048207517218_n
Forrás: Egymillióan a magyar sajtószabadságért

Ez nem a Kész átverés show, hanem a MAGYAR KÖZHANGULAT. Stílszerűen talán csak annyit mondanék: JE SUIS VESZPRÉM!

http://index.hu/belfold/2015/02/22/jol_megmozgattak_a_partok_veszpremet/

Hatalmas meglepetésre Kész Zoltán magabiztos győzelmet aratott fideszes ellenfele fölött, ezzel oda lett a kormányzópárt kétharmados többsége az Országgyűlésben

524196_863645347048341_3025857215756770853_n

Meglepően simán nyerte a független, de a baloldali pártok által támogatott Kész Zoltán a veszprémi időközi választást, amit az uniós biztossá választott Navracsics Tibor megüresedett mandátumára írtak ki. Ezzel a Fidesz elveszítette a kétharmados többségét a parlamentben.

http://444.hu/2015/02/22/bukta-a-fidesz-a-ketharmadot/

Tudjátok Veszprémiek, hogy mennyire kellett most ez a győzelem az országnak? Jobban mint egy falat kenyér, talán éppen annyira, mint egy lélegzetvételnyi oxigén! Ahogy az internetadó elleni tüntetésen mondtam, a szabadság olyan, mint az oxigén, nem lehet nélküle élni, és mi már jó ideje fuldokoltunk ebben az országban. Elvettek tőlünk rabszolgatartóink szinte mindent amiben hittünk, és ami egy demokráciának a lételeme. Elvették  tőlünk a szabad sajtót, a gondolat, véleménynyilvánítás szabadságát, a törvények előtti gyakorlati egyenlőséget,  megfélemlítették a demokratikus ellenzéket, és a klientúrájukkal lerabolták az egész országot.

Orban tovaris
forrás: MOMA

Amióta újra kétharmaddal nyomták el az országot, csak arra tudtak hivatkozni, hogy a hónapok óta tartó civil tüntetéssorozat a választások utáni ellenzéki csalódottsággal magyarázható, nem a kormány népnyúzó intézkedéseivel. Hát akkor most nagyokosok, találjatok ki egy könnyebben eladható ideológiát, mert a Veszprémiek egyértelműen hazaküldtek benneteket, annak ellenére, hogy sokan félnek kinyilvánítani a véleményüket. Tudom, hogy most kajakra be vagytok szarva, mert ti is tudjátok, hogy Veszprém az EGÉSZ ORSZÁG NEVÉBEN MONDOTT NEMET a zsarnokságotokra. Állítólag sok lelkiismeretes ember van köztetek, akik hű kutyaként szolgálják a gazdájukat. Veszprémben úgy tűnik SPÁRTAIAK élnek, akiknek a lelkiismeretük a szabadsághoz hűséges, nem egy zsarnokhoz.

1795554_857786520967557_6947288804226943810_n

Őszintén mondom, ritkán irigyelek más valakit, de a mai napon tiszta szívemből irigyelem a Veszprémieket, példát mutattak az egész országnak, hogy ha valakik hisznek abban, hogy felelősek az ország és embertársaik sorsáért, akkor sok kis szavazattal térdre tudják kényszeríteni a zsarnokot. Ti pedig fideszes pökhendi csicskák, túl sok dakota közmondást tanultatok, és elfelejtettétek azt a régi magyar mondást, ami szerint ADDIG JÁR A KORSÓ A KÚTRA, AMÍG EL NEM TÖRIK.

A Veszprémiek nem adták el a lelküket és a szabadságukat azután sem, hogy beígérték nekik a négymilliárdos uszodafejlesztési projektet:

http://nepszava.hu/cikk/1048174-lepodjunk-meg-negymilliardbol-epul-uszoda-veszpremben

Ma este a Veszprémiek tiszteletére ürítem a poharam, akik visszaadták nekünk a hitet abba, hogy megdönthető orbán velejéig romlott rendszere. A zsarnokoknak pedig csak annyit üzenek, mint Golyófogú Tony a Blöffben. De vigyázzatok, ami ma történt, az nem volt blöff, szokjatok hozzá az érzéshez és a gondolathoz, hogy kezdhettek csomagolni!

                                          HÁT AKKOR, KAPJÁTOK BE!

 

 

 

4 thoughts on “Fidesz csicskák, TOVARIS KONYEC ! Avagy, JE SUIS VESZPRÉM!”

 1. Ne haragudj kedves Tamás, de minek is kéne örülnünk..?
  Ugye nem annak, hogy az a magát demokratikusnak hazudó ellenzéki különítmény nyert, amely többek között olyan bűnözőket tud a soraiban, mint Gyurcsány Ferenc, akit csak elévülés miatt nem lehetett bebörtönözni a Szalay utcai székház, az Altus és a Fittelina ügy miatt, továbbá mint az egykori MSZMP és KISZ központi bizottságának tagjai (Kovács Laca, Baja Ferenc, Juhász Ferenc és még sorolhatnám…), valamint a párt egykori főcenzora Lendvai “botox” Ildikó..?
  Az új “generációról” nem is beszélve.
  Van ez az életművész hülyegyerek, aki szét szipuzta, füvezte, kokózta az agyát, (valami Juhász…)aztán van a Schiffer, aki minő véletlen, az egykori tanácsköztársaságos, Belügyi Népbiztos, Szakasits Árpád őskommunista dédunokája, meg a bohóc forradalmas Kónya Peti, aki annak ellenére, hogy képzett katona és haditudósító, most a parlament mezőgazdasági bizottságának tagja. Nyilván a T-72-essel történő kukorica betakarítást, és a Gripenekkel végrehajtható légi permetezést szakérti meg.
  Hidd el, én sem szeretem a dakota vezért, de az biztos, hogy nem ez a megoldás…

 2. Hát Tamás bátyja, bizony ki kell, hogy ábrándítsalak.

  Ha ez az időközi mondjuk 2011-ben van, szintén egy évvel a választások után, amikor szintén 2/3-a volt a kormánypártoknak, nos anno még nagyobb zakó lett volna a Fidesz-KDNP-nek egy-két ilyen helyi választáson. Aztán 2014-ben megint 2/3!

  Ideje lenne észrevennetek, hogy semmiféle tendencia nem utal arra, hogy az elkövetkezendő években a Fideszt meg tudnátok (mármint a te általad preferált álbalolali, neoliberális, nemzetietlen pártocskák) akárcsak szorítani is. Se programok, se vezető, se semmi.

  Arról már nem is beszélek, hogy a Jobbikot valahogyan mindig kihagyjátok azokból a képletekből, amelyekkel számoltok, illetve bűvészkedtek.

  A szélsőséges, piacpárti fundamentalista, neoliberális Kész Zoltán győzelme – akinek Czeglédy Csaba legnagyobb szomorúságára az ég egy adta világon semmi köze a baloldalisághoz – a Fidesz szavazók távolmaradásának és kormánnyal szembeni kummogásának köszönhető.

  2018-ra vetítve semmi jelentősége az egésznek. Sőt, országos viszonylatban egyelőre a harmadik helyre való visszakapaszkodás is kérdéses.

 3. Nem tudom, hogy Ön kicsoda.Csak egyet, savanyú a szőlő, de nagyon.
  Itt most arról van szó, hogy ELVESZTETTE a veszprémi választást a homogénnek tűnő, valójában erővel és erőszakkal egyben tartott pártszerű alakulat, amely volt már fiatal, néppárt, polgári párt, pártszövetség…s legalább annyira vének gyülekezete, mint az Ön által idecitált (miért is?) MSZP. Most és kivételesen(?) ők nyertek. Ezt a békát botox-szal, vagy anélkül le kell nyelnie dakota főnökének, meg Önnek is. Jó étvágyat!

 4. A magát érdemtelenül-“balolldalnak” nevező, atlantista-cionista kollaboráns réteg,kik jol manifesztálodnak a belpesti sálas-buzoid humanoidokban-GÖZERÖVEL DOLGOZNAK JOBBIKNAK,és mindent megtesznek neki ,gondolom,nem tudatosan…
  MAJD A KAPU ELÖTT JÖNNEK RÁ, HOGY EGYEDÜLI MENTSÉGÜK A FIDESZ LEHET…
  Mert Jobbik ott kezdi,ahol a Fiedesz abbahagyta…
  Tény.hm

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*