Ha Bony, Ha nem Bony, ők soha nem élnek rosszabbul, mint 4 éve!

Ha szeretnél értesítést kapni új blogbejegyzés megjelenéséről, kövessél a blog Facebook oldalán

https://www.facebook.com/pages/Dr-Szendr%C5%91-N%C3%A9meth-Tam%C3%A1s-blogja/439196546223738

http://hu.wikipedia.org/wiki/Habony_%C3%81rp%C3%A1d

Habony Árpád (Budapest, 1968. január 1.) magyar vállalkozó, politikai tanácsadó, magyar bajnok kendóka, Orbán Viktor személyes stratégiai főtanácsadója. A 2014-es befolyás-barométer szerint Magyarország 4. legbefolyásosabb személye.

Azon gondolkodom már egy ideje, mi az igazi stílusosság, tehetség, csillogás, befolyásosság, sikeresség,  sztárság titka. Természetesen nem könnyű dolog egy egyszerű, rossz stílusú falusi ügyvédnek átlátni ezeket a bonyolult nagyvilági dolgokat, (de én azért megpróbálkozom a lehetetlennel, hiszen merni kell nagyokat álmodni) így a mai bejegyzés kicsi országunk egyik legnagyobb ikonjáról, sztÁrpiról, és az ő tündökléséről fog szólni.

De miért is fontos és követendő példa sztÁrpi magasba ívelő pályája minden boldogulni akaró magyar számára? Elsősorban azért, mivel nagyon sokan esünk abba a megbocsáthatatlan hibába, hogy előrejutásunkat tanulással, munkával, szorgalommal próbáljuk elérni, holott már régen tisztában kellene lennünk azzal a kőbe vésett alapvetéssel, mi szerint ,,MUNKÁVAL NEM LEHET PÉNZT KERESNI”.

Szerintem mire végigolvassátok a mai blogot, nagyot fog tágulni az életszemléletetek, és talán könnyebben meg fogjátok érteni, hogy fidesz párttagkönyv és csókosság hiányában miért felesleges nap mint nap kő keményen dolgoznotok azért, hogy el tudjátok tartani a családotokat, és hogy ne veszítsetek el egyik napról a másikra mindent, amiért egész életetekben küzdöttetek.

Tanulmányai

1983–1987 között a budapesti Képző- és Iparművészeti Szakközépiskolában tanult esti tagozaton, ahol díszítőszobrász szakon végzett és érettségizett. Az 1980-as években több felsőoktatási intézményben is tanult (pl. a Képzőművészeti Főiskolán és Szegeden is). 

 

                                                                          ,,orbánékkal jóban lenni, megfizethetetlen”

Szakmai tevékenysége

A magyar millenniumi ünnepségsorozat nyitányaként, 2000. január 1-jén, koronagondnokként ő helyezte el a Parlamentbe átszállított Szent Koronát a kupolateremben kialakított különleges vitrinben. Ekkor restaurátorként tevékenykedett.

             Egy igazi VITRINOLÓGUS!

2001-ben muzeológusként dolgozott a Kulturális Örökségvédelmi Hivatal (KÖH) elnöki tanácsadójaként, majd a hivatal tanácsadójaként részt vett a Sándor-palota felújítási munkálataiban is.

http://444.hu/2015/04/21/divattervezessel-is-foglalkozhat-habony-arpad-mediavallalkozasa/

habony-arpad-a-kifuton

Politikai tevékenysége

A 2002-es önkormányzati választás után, Wermer András addigi spin doctort váltva került a Fideszhez kommunikációs és kampánystratégiai tanácsadónak. Részt vett Magyarországra tervezett olimpia megvalósíthatósági tanulmányának készítésében. Többek között ő vezényelte le a 2006-os “Rosszabbul élünk…” politikai kampányt.

aaa_5

A 2006-os vesztes országgyűlési választás után lett Orbán Viktor személyes stratégiai főtanácsadója.

Gazdasági tevékenysége

Cégének, a Színes Tinták Bt.-nek 2011-ben és 2012-ben nem volt bevétele, 2013-ban pedig veszteséges volt. 2014 szeptemberében neve felmerült a médiában, mint a Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó médiabirodalom (Magyar Nemzet, Hír TV, Lánchíd Rádió, Class FM) egyik lehetséges vásárlója.

Szóval: Ha médiabirodalmat akartok vásárolni, tanuljatok estin díszítőszobrásznak, utána menjetek el koronaőrnek, aztán restaurátornak, onnan muzeológusnak, ahonnan egyenes út vezet az elnöki és hivatali tanácsadóskodáshoz, ezután nem lehetsz más mint a fidesz kommunikációs és kampánystratégiai tanácsadója, kicsit nem figyelsz oda, és hipp-hopp viktorka jobbkeze vagy. Ennyi. Ha nem érted, hülye vagy (velem együtt).

http://444.hu/2014/12/18/habony-arpad-beperli-azt-aki-megserti-a-jo-hirnevet/

Most már remélem értitek miért háborodott fel sztÁrpi teljesen jogosan azon, hogy egyesek azt a hamis látszatot keltették, miszerint nem rendelkezik a megélhetését biztosító törvényes és nyomon követhető jövedelemmel? Be is kell perelni azokat a szemétládákat! Hajrá sztÁrpi!

http://www.origo.hu/itthon/20150423-rogan-antal-tarsadalmi-munkaban-ingyen-ad-tanacsokat-a-miniszterelnoknek-habony-arpad.html

És ha annyira értetlenek vagytok, hogy azt sem bírjátok felfogni, miből él az, aki a miniszterelnöknek társadalmi munkában ad tanácsokat (nyilván minden második ember így van ezzel), amit egyébként a miniszterelnök nem vállal fel, akkor végképp ne akarjatok gyorsan meggazdagodni.

habony

http://blog.atlatszo.hu/2015/01/habony-arpad-nem-a-miniszterelnokseg-munkatarsa-es-soha-nem-is-volt-az/

http://www.168ora.hu/itthon/habony-orban-135368.html

„Ilyen nevű ember semmilyen állami kifizetési listán nem szerepel”, szerződésben nem állnak vele, és minden egyéb kérdésben a népesség-nyilvántartóhoz kell fordulni. Semmilyen hivatalos természetű kapcsolatban nem áll” Habony Árpáddal, és nem tud mit kezdeni azzal, hogy ki milyen tanácsadónak nevezi magát, illetve a sajtó kit nevez az ő tanácsadójának. Szerinte a kormánynak az a dolga, hogy kivonja magát az ilyen „feszkók” alól

viktor, viktor, te tényleg nem tanulsz semmiből, nem menő a pökhendi hazudozás, vedd már észre magad!

http://444.hu/2015/04/23/ha-on-valasztopolgar-onbol-is-konnyen-lehet-habony-arpad/

Személye körüli viták

2006-ban egy közlekedési konfliktus után autójából kiszállva bántalmazott egy nála közel húsz évvel idősebb házaspárt: a férfit leütötte, a nőt pedig hasba rúgta. Ezért garázdaságért elítélték és két év próbára bocsátották. Az eseményről beszámoló újságírót jó hírnév megsértése miatt beperelte, de az eljárást később megszüntették.

http://magyarnarancs.hu/belpol/habony-arpad-orban-viktor-bizalmas-elitelve-garazdasag-jogeros-idegbe-jott-83765

12455

Habony neve akkor került megint középpontba, amikor 2014. október 17-én kiderült, hogy az Egyesült Államok megtagadta hat kormányközeli személy, köztük Vida Ildikó NAV-elnök beutazási kérelmét, és a másik öt személy neve közt felmerült Habony neve is. Gyakran látható volt drága ruhákban, táskákkal és luxuskategóriás autókat vezetve, emiatt ellenzéki oldalról vagyonosodási vizsgálatot is kezdeményeztek vele szemben, miután papíron nem volt jövedelme, és bár fideszes képviselők elismerték, hogy alkalmilag adott nekik tanácsot, állításuk szerint hivatalos tanácsadói szerződés nincs a párt és Habony között. Habony később úgy reagált, hogy „jó hírnevének megsértése miatt jogi lépéseket tesz »a hamis látszatot keltő kijelentéseket« terjesztőkkel szemben.” Habony még októberben tett közzé egy fényképet az interneten, melyen a washingtoni Lincoln-emlékmű előtti lépcsőn ül újsággal a kezében, ezzel bizonyítva, hogy nincs kitiltva az Egyesült Államokból, de lapértesülés szerint decemberre már megvonták a beutazási engedélyét pont a szóban forgó kép miatt, miután az amerikai hatóságok előtt is kiderült, hogy a korábbi idős házaspár elleni tettlegesség miatti ítélete miatt már októberben sem kaphatott volna vízumot, tehát már akkor feltehetően hazudott a beutazási engedély megszerzésének érdekében.

habony-washington

Még mindig nem értitek miért tart itt az ország?????????????

2 thoughts on “Ha Bony, Ha nem Bony, ők soha nem élnek rosszabbul, mint 4 éve!”

  1. Csodálkozom és megdöbbentő,hogy egy ország miniszterelnöke ilyen “fejü” figurákkal mutatkozik és ilyen képzetlen “őstehetségek” tanácsait igényli és hallgatja meg…
    Persze régen-az “átkosban” – is attól féltek a vezetők,hogy ha okosabb kerül a tüz közelébe még a a fejükre nől.
    “Habos” Árpikának meg érdeke a magas slepp közelében dörgölőzni,biztosan és láthatólag ragad rá valami kis pénzmag…

  2. Ehhez az archoz hasonlókat régen más müsorokban mutogattak.
    Sajnálom,hogy a Vezér nem meglett tudósok,tapasztalt mérnökök,reál szférában eredményeket felmutatott magyar emberek társaságát keresi,nem azokkal mutatkozik és egy “Habos” Árpád tanácsaira kiváncsi.
    Ő lehet,hogy ki tud gondolni csavarokat,cseleket,tömeg-megvezetést és manipulálást,de nem hiszem,hogy erre lenne a miniszterelnöknek ma és mostmár igazán szüksége….

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*