Fideszesnek lenni, vagy nem lenni: az itt a kérdés!

Ha szeretnél értesítést kapni új blogbejegyzés megjelenéséről, kövessél a blog Facebook oldalán

https://www.facebook.com/pages/Dr-Szendr%C5%91-N%C3%A9meth-Tam%C3%A1s-blogja/439196546223738

kokónagy
Ne higgyetek a látszatnak, Kokó nem fideszes, csak támogat egy őszülő öregembert!!!!!!

Már egy hete álmatlan éjszakáim vannak a Kovács Kokó István által felvetett lételméleti, identitást feszegető eszmefuttatással kapcsolatban, amit a Hír Tv-ben tárt a nyilvánosság elé:

http://m.hvg.hu/itthon/20150510_A_nem_fideszes_Koko_szerint_gerinctelen_f

 https://www.facebook.com/kovacs.istvan.52/posts/10202616295927646:2

,,Egy héttel ezelőtt a Civil Casinóban elmondtam ami az engem ismerők számára eddig sem volt titok, nem vagyok Fideszes! Azaz nem vagyok vakon minden kormányzati intézkedést ujjongva éljenző pártkatona. Aki ismer az eddig is tudta hogy nem vagyok és nem is voltam közel a párthoz, nem értettem egyet minden döntésével, nem jártam rendszeresen a gyűlésekre és a jelenlegi kormányzópárt több intézkedése és politikusa is vállalhatatlan volt számomra. Ez nem jelenti azt hogy nem vagyok-voltam Fidesz szavazó, vagy hogy soha nem találkoztam fideszes politikussal, esetleg letagadnám amit soha nem is akarok, miszerint 2002ben fent ültem az emelvényen, sőt!!!”

koko-orban-no
Taps = Nem tetszik a rendszer

Tényleg úgy gondoltam, hogy nem szabad elhamarkodva ítélkezni, főleg egy olyan köztiszteletben álló nagy múltú sportemberrel kapcsolatban, mint Kovács István. Számomra különösen azért volt nagyon fontos, amit Kokó mondott, mivel meglehetősen régóta rosszul vagyok a magukat fideszesnek vallóktól. Szombathelyen is rontotta közülük néhány nagyarcú nyikhaj díszpéldány a levegőt a képviselő testületben, amíg el nem süllyedt velük a hajó:) a politika szennyvízcsatornájában. Az a gondolat nem hagy azóta sem nyugodni, hogy ha egy olyan ember NEM FIDESZES, aki saját bevallása szerint mindig a fideszre szavazott, most is rájuk szavazna, viktorka mögött tapsolt a tribünön, mosolyogva támogatja hogy el ne dőljön szegény, elismeri hogy számtalanszor találkozott fideszes politikusokkal és segített nekik, akkor valószínűleg ennek az ellenkezőjének is igaznak kell  lennie (argumentum a contrario, azaz az ellenkezőjéből való következtetés), és akkor LEHET, HOGY ÉN VAGYOK FIDESZES???????? Hiszen annak idején Virág elvtárs is megmondta: ,,Az a gyanús, aki nem gyanús” Ebből az alapvetésből is csak az következhet, hogy az a fideszes, aki nem fideszes. …..a meg! Akkor ezt nagyon elcsesztem! Bár az is igaz, hogy viktorka meg egy ideje mintha jobbikos lenne, csak lehet, hogy még nem tudja.

,,Eddig minden alkalommal a Fideszre szavaztam és amíg nem találok a kormányzásra alkalmasabb pártot így is fogok. Mert az összes hibájuk mellett még mindig csak bennük látom a lehetőséget persze ehhez vissza kellene térniük a gyökerekhez.

Egyet viszont tényleg nem értek, hogy miért mondta Kokó, hogy fideszes barátainak vissza kellene térniük a gyökerekhez, hiszen szinte az egyetlen dolog, amiben folyamatosan következetesek voltak, hogy számtalan gyökérrel veszik körül magukat.

,,2002ben egy, már elvesztett választás félidejében vállaltam fel, hogy az akkor még pár napig hivatalban levő miniszterelnököt tartom a legalkalmasabbnak az ország vezetésére, nem a győzelem éjszakáján vettem elő a zászlót!! Ez a véleményem azóta sem változott.. Azóta talán ha 10 alkalommal találkoztunk, az elmúlt 5 évben pedig 4-5 alkalommal de akkor is csak valamilyen ünnepség keretében, két összefüggő mondatot nem váltottunk, mégis mindenkinek szent meggyőződése hogy mi jó barátságban vagyunk és én “belső” embernek számítok. Annak ellenére hogy nem voltam Fideszes, 2002ben reménykedtem benne hogy ők kormányoznak tovább. A kettő nem ugyanaz.”

Én hülye, meg annak ellenére, hogy soha nem tartottam magamat fideszesnek, nagyon remélem, hogy minél hamarabb el fognak takarodni az ország éléről, és nem nyomorítják tovább a VALÓDI NEM FIDESZESEKET! De ha már itt tartunk, és nem a baromságot hajtjuk, akkor egészen véletlenül nem azok a NEM FIDESZESEK akiktől elvették a trafikjaikat, a földjeiket, a szerencsejáték vállalkozásaikat, akiket bíróként idő előtt nyugdíjba küldtek, más tisztségekről leváltottak mert nem voltak jó káderek, akik nem nyerték szét magukat közbeszerzéseken, akik nem néhány év alatt váltak milliárdosokká? De tudod Kokó van az országban 3 millió biztosan nem fideszes aki most is a létminimum alatt él, és néhány másik millió, akikről már az összes bőrt lenyúzta az az ember (és a bandája) akit ölelgettél, akit támogattál, akihez adtad az arcodat, és akit megtapsoltál.

kovacs-koko-orbannal-es-schmittel-qpr
A háttérben egy másik nem fideszes

,,Az elmúlt év néhány kormányzati intézkedése, kommunikációja több mint kritikán aluli, ezt nekik is tudniuk kell. És nagyon remélem hogy tudjak is és nem azt látják hogy minden rendben. Aki ismer az tudja hogy minden körülmények közepette hazafiként viselkedtem és a pillanatnyi haszon soha nem érdekelt és épp ezért nehéz az igazságérzetemnek feldolgozni hogy a politikai érdekeket képviselő média sajnos ma már megszokott, gusztustalan módon akar belőlem erkölcsi szemetet generálni. Azzal hogy az egykori vállalkozásom által felvett Széchenyi hitelt és a 2002es szerepvállalásomat és a mostani kijelentésemet egy lapra helyezi és ezzel a kettészakított, gyűlölködésre nevelt ország egyik felének ismét okot ad arra hogy utáljon. Azzal hogy azt a kijelentésemet hogy nem vagyok Fideszes egyfajta elfordulásnak állítja be, miközben csak annyit jelent hogy nem vagyok és nem is voltam soha olyan közel a politikához, a párthoz mint ahogy azt sokan gondoltak.  Nem mutyiztam hanem egy az állam számára kedvező üzletet kötöttünk. Ez volt a Széchenyi program lényege.  Bar csak folytatta volna a következő kormány amit Orbánék elkezdtek, talán nem itt tartanánk.”

Akkor most hogy is van ez? Ha számodra vállalhatatlan a kormánypárt több intézkedése és politikusa, akkor nagy HAZAFIKÉNT nem az lett volna a dolgod, hogy felemeled a szavadat a honfitársaidért, akiket ezek a kormányzati intézkedések sújtottak? Tudod egyesek szerint VÉTKESEK KÖZT CINKOS AKI NÉMA. És tudod általában azok szoktak némák maradni, akiket elég közel engednek a húsosfazékhoz ahhoz, hogy jól tudjanak lakni. Ezek szerint ebben a képben te sem tudtál volna kellőképpen tetszelegni önmagad előtt, hiszen az az igazán faszagyerek, aki úgy tud jól élni, hogy senkinek nem lesz a kutyája.

34638
Aki nem fideszes, mindig annak irigylik a kolbászát

Pedig nem vagyok Fideszes!! Nem is voltam!! Akkor sem amikor felültem a tribünre, akkor sem amikor Orbán Viktorral találkoztam, akkor sem amikor felajánlott politikai feladatokat visszautasítottam, akkor sem amikor ha kellett segítettem nekik. A szó azon értelmében ahogy ők gondolják rólam nem vagyok Fideszes!! De ma sem látok más erőt aki ezt az országot feltudna emelni végre. Ma is rajuk szavaznék, mégha egyre kevésbé érdemlik meg a támogatást. Amit én képviselek az a normális, intelligensen gondolkodó ember, aki nem egy pártban gondolkodik hanem tisztességben és becsületben, rendben és jövőben. Soha de soha nem adtam el magam, és nem is fogom!!!!

Egy ország tisztelt és becsült mint sportolót, ha ezt meg akartad volna őrizni, nem kellett volna felülnöd az emelvényre, egy általad is ismerten kettészakadt országban. De ha ezt az utat választottad, akkor most nem kellene sírdogálnod, és osztanod az észt azoknak akik nem tartoznak a FIDESZES KLIENTÚRÁHOZ és akiknek nap mint nap az árral szemben kell úszniuk. Hogyan gondolkozol tiszteletben és becsületben, ha most is kiállsz egy tisztességtelen és becstelen párt és kormány mellett?????? Szerinted ez így SPORTSZERŰ?

unnamed

Hát Kokó ezzel a nagy okossággal úgy látszik csak annyit értél el, hogy már a haverok is kihúztak a listájukról, innentől kezdve üdv a NEM FIDESZESEK klubjában! Ezek után ne csodálkozzál, ha nem tárulnak ki előtted az ajtók, ha szétszivat az összes hatóság, ha nem találnak meg a kedvező üzleti ajánlatok. De téged ez eddig sem érdekelt, hiszen mindig is egy talpig becsületes, intelligens hazafi voltál, és vagy most is, akit nem lehet megvenni.

One thought on “Fideszesnek lenni, vagy nem lenni: az itt a kérdés!”

  1. Jó pénz ütötte KOKÓ markát, tartotta is érte, akkoriban 40 milliós ÁLLAMI VISSZA NEM TÉRÍTENDŐ támogatást kapott a vendéglátó egységéhez !!!! Elég szép summa ahhoz, hogy valaki elkötlezettje legyen a fidesznek! Konformista !

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*