Viktátornak leesett egy saller az EU egyik izgága kötekedőjétől

Ha szeretnél értesítést kapni új blogbejegyzés megjelenéséről, kövessél a blog Facebook oldalán

https://www.facebook.com/pages/Dr-Szendr%C5%91-N%C3%A9meth-Tam%C3%A1s-blogja/439196546223738

36639_1471911510442_1013277141_31378810_773152_n

http://444.hu/2015/05/22/itt-van-videon-orban-diktator-pofont-kapott-junckertol/

,,Jön a diktátor” Jean-Claude Juncker az Európai Bizottság elnöke fogadta így Orbánt Rigában az EU-s csúcstalálkozón.

Ezért nem viccelődjél a halálbüntetéssel, mert gyorsan lepofoznak!

Hát igen, nem igazán tudok rá példát mondani, hogy mikor nevezett utoljára vezető európai politikus magyar miniszterelnököt diktátornak, akár viccesen, akár komolyan. Barátian lepofozni is leginkább hülyegyerekeket szoktak, akik nem tanulnak a szép szóból. Olvastam néhány önérzetes véleményt (jobbról, balról, jobbbalról:), hogy senki ne diktátorozza /pofozza le a miniszterelnökünket, mert azzal minket aláz meg. Érdekes módon nem éreztem úgy, hogy Juncker a performanszával engem személy szerint megalázott volna, mivel én nem szavaztam a felcsúti napóleonra és bandájára, akik az elmúlt éveket azzal töltötték kormányzás címszó alatt, hogy lebontották a jogállam intézményeit, pozícióba juttatták klientúrájukat (miközben mocskosul meggazdagodtak) és mindenkit elnyomtak, aki nem állt be a sorba. Éppen elég nagy szégyen, hogy nincsen a hazai politikai palettán olyan fajsúlyos politikus, aki ugyanígy tükröt tudna tartani a kis akarnok diktátorunknak. Pontosan ezért érzi úgy, hogy mindent megtehet a birodalmában, bárkit felemelhet, és sárba tiporhat, bármilyen kérdésben szembemehet a társadalom nyilvánvaló akaratával. A magyar társadalom egyedül magát okolhatja, hogy olyan miniszterelnöke van, akit nem tisztelnek külföldön. Az internetadó bevezetése volt az egyetlen olyan alkalom, amikor a társadalom megmutatta, hogy nem kér viktorka zsarnokoskodásából, pedig előtte és utána is számtalan sokkal durvább intézkedését tűrt el szó nélkül.

Fidesz kongresszus 2011

,,A támadásokat visszavertük, az Európai Parlament izgága kötekedőinek, adtunk néhány kokit, leesett néhány saller, kiosztottunk néhány baráti tarkón legyintést”

11238740_867878416582270_8581253579715854495_n
forrás: Egymillióan a magyar sajtószabadságért

Érdekes, hogy zsebdiktátorunk milyen kemény tud lenni amikor hazai pályán arcoskodhat a birkái előtt. Vajon mi tartotta vissza múlt héten hogy adjon néhány kokit, sallert, baráti tarkón legyintést Junckernek? Csak nem az, hogy egy komplexusos kisember, aki csak szájkaratéban tud erősnek látszani az EU-val szemben itthonról, amikor nyilvánosan megalázzák, akkor pedig csak kényszeredetten mosolyog és a száját nyalogatja. A birkákat persze fel tudja vonultatni a ,,NEM LESZÜNK GYARMAT” transzparenssel, miközben 2013-ig 7000 MILLIÁRD FORINTTAL TÖBB EU-S TÁMOGATÁS ÉRKEZETT AZ ORSZÁGBA, MINT AMENNYIT BEFIZETTÜNK.

http://index.hu/gazdasag/2014/02/12/tiz_eve_dol_a_le/

430587_259949707423840_1816423904_n,,Hey Europe, sorry about our Prime Minister”

Az igazság az, hogy az EU-ban nem hülyék élnek, nem ők kérték, hogy csatlakozzunk, hogy több ezer milliárddal támogathassanak minket, de azt már nagyon rosszul viselik, amikor mindezért cserében egy feltűnési viszketegségben szenvedő harmadosztályú focista folyamatosan oktatja az ,,ortodox fejletlen nyugatot” és azzal szórakozik, hogy rendre megkérdőjelezi annak évszázados alapértékeit, csak azért hogy vele foglalkozzanak. Ezek után nem hiszem hogy bárkinek is fel kellene háborodnia azon, hogy osztják a sallert a kisembernek, hanem tenni róla, hogy olyan ember képviselje az országunkat, aki NEM CSAK KÖVETELI, HANEM KI ÉS ÉRDEMLI A TISZTELETET!

Ha mindezek ellenére ez az ember kell az országnak vezetőként, akkor nem kell csodálkoznunk, ha nem sokára nem csak őt vezetik ki a kamerák elől, hanem minket is a civilizált országok közösségéből.

4 thoughts on “Viktátornak leesett egy saller az EU egyik izgága kötekedőjétől”

  1. Azt nem értem Szendrőnél,hogy ha van egy fórum,akkor meg éppen miért védi OV-t és állitja le a vezért kritizálókat….

  2. Ha maga Szendrő sem érti-vagy valószinüleg felejt esetleg nem emlékszik-az még nagyobb baj.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*