Mészáros Lőrinc megvásárolja az FC Barcelonát

Ha szeretnél értesítést kapni új blogbejegyzés megjelenéséről, kövessél a blog Facebook oldalán

Downlaod-FC-Barcelona-HD-Wallpaper-for-Desktop-Tablet-or-IPhonee

Úgy tűnik végre megnyugodhatnak a Barca szurkolók, nem marad a csapat tőkeerős szponzor nélkül a kezdeti nehézségek ellenére sem. A Felcsút Press hírportál értesülései szerint Mészáros Lőrinc magyar multimilliárdos nem csak névadó szponzora (ML Barcelona) lesz a csapatnak, hanem egyszemélyi tulajdonosa is. A labdarúgásban való érdekeltségszerzés már harmadik lépése a futball nagyhatalomra törő Mészárosnak azok után, hogy ő lett a Felcsút klubelnöke, és februárban megvásárolta a horvát NK Osijek csapatát.

0ovi_le
illusztráció egy sapkás, napszemüveges, pocakos emberről és barátjáról

 

Mészáros a hírportál kérdésére elmondta, ebben az esetben nem ő tette meg az első lépést, hanem egy befolyásos katalán politikus kereste fel. Saját bevallása szerint először azt hitte, hogy a politikus strómannt keres a személyében, majd meglepődve vette tudomásul, hogy csupán a magyar emberektől ellopott pénzt szeretné belepumpálni a Barca pénztárába. Mészáros karakán őszinteséggel elmondta azt is, hogyha az ő pénze lenne, nyilván nem fektetné be egy külföldi csapatba, de mivel a miniszterelnöknek a közpénzekből elsíbolt vagyonáról van szó, így igazából szarik bele.

20131106-meszaros-lorinc-es-orban-viktor25
Nemzeti szotyializmus

Régi hitvallása, mely szerint a kellemeset szereti összekötni a hasznossal, arra ösztökélte a szerteágazó iparágakban felfelé törő nagyvállalkozót, hogy a szombathelyi püspöki palota felújítását követően olyan külföldi beruházással kapcsolatban szerezzen megbízást, ami évtizedeken keresztül juttathatja már nem csak forint, hanem euró milliárdokhoz is. Saját bevallása szerint nem volt könnyű dolga, mivel a katalán politikusok nem velejéig romlott korrupt gazemberek, mint magyar fideszes kollégáik, ellenben szeretik hazájukat, és mindent megtesznek annak dicsőségéért, így mégis sikerült lezsíroznia, hogy a Sagrada Familia bazilika építési munkálatainak befejezésével cégeit bízza meg a város, cserébe a csapat támogatásáért. Mészáros hozzátette, bár Magyarországon egy-két faluban még tud orbán neve alatt néhány milliárdért stadionokat építeni, de egyre jobban szűkül a piac, és a kormányzati információk szerint már nem fogják tudni olyan tempóban szétlopni az államkasszát, mint eddig, mivel a magyar emberek nagy részének már ennivalóra sem futja.

la-sagrada-familia-listelist
Sagrada Familia

Mészáros elismerte, hogy a világörökség részét képező katedrális építése óriási szakmai kihívás, részben azért is, mert nincsen hozzászokva ahhoz, hogy nem a bekerülési költség háromszorosáért számlázhat, másrészt pedig autentikus szakmai segítségre lesz szüksége. Elmondása szerint bízik abban, hogy Gaudi Nagy Tamás elfogadja felkérését, és elvállalja az építészeti munkák irányítását, cserébe fel tudja ajánlani Gaudinak, hogy elintézi a katalánoknál, hogy ezentúl az árpád sávos zászló színei alkossák a katalán lobogót.

árpád sáv
Variációk egy témára

 

A gázzsonglőr azt sem titkolta el a portál elől, hogy eddig csak szűkebb pátriájában volt stratégiai partnere a katolikus egyház, aminek köszönhetően a katolikus hívek nagy része már nem kérdőjelezi meg annak a vallási dogmának a létjogosultságát, amely szerint fideszesnek nem fideszestől lopni nem bűn, fordítva viszont igen.
A Barcával és a katedrális építéssel kapcsolatos hírt egy katalán újságíró szellőztette meg, aki látta kávézni Mészárost, egy a Sagrada Familia közelében lévő Bárban -ami a helyiek szerint Orbán Győző érdekeltségei közé tartozik- az érintett katalán politikussal, azonban Mészáros akkor még cáfolta, hogy fociról, építkezésekről, közpénzről, vagy földekről beszéltek volna.

IMG_7006
Itt találkoztak, de ARRÓL nem beszéltek

A hírportál azon kérdésére, hogy a Felcsútnak az NB1-ből való kiesését milyen szakmai megoldásokkal akarja orvosolni a klubelnök, Mészáros úgy nyilatkozott, hogy eredetileg nem akart ennyire Messire menni ahhoz, hogy megoldja ezt a problémát, de a miniszterelnök orvosai nem láttak más lehetőséget arra, hogy egyre súlyosabbra forduló pszichés betegségét kezelni tudják, mivel a Napóleon szindróma kizárólag sikerekkel enyhíthető.

6lsXWp5nDq83EW9gs
A szegény vázát még az ág is húzza

Ebből adódóan a következő idényben az NB2-ben kemény küzdelmekre számíthatnak az ellenfelek, mivel a Felcsútot nem csak Iniesta, Neymar, Suárez, hanem Dani Alves is erősíteni fogja. Az új játékosok a klubelnök szerint nem fognak feltűnést kelteni a faluban, mivel a Felcsútban eddig sem játszott egyetlen saját nevelésű játékos sem, ráadásul a klub költségvetése pontosan megegyezik a Barcáéval. A hírportál azon kérdésére, hogy kik maradnak a Barca keretében Mészáros egyelőre csak annyit tudott mondani, hogy Kovács2 Béla játékára mindenképpen számítanak, így Ronaldóéknak fel lesz adva a lecke.

maxresdefault
Felcsút FC

dr. Kósa Lajos PhD, aki egyben Mészáros Lőrinc szóvivője is, külön kérte egyértelműsíteni a nagyközönség számára, hogy mindezen üzleti tranzakciókat még csak véletlenül se hozzák összefüggésbe egy a Mészáros Lőrinccel nem azonos Mészáros Lőrinccel akinek a megengedettnél több termőföld van a tulajdonában, hiszen ő sem az a Mészáros Lőrinc, akinek sokan hiszik, többen gondolják, szóval nem az, de nem is egy másik.
Mészáros a hosszú távú üzleti terveivel kapcsolatban csupán annyit árult el a hírügynökségnek, hogy továbbra sem hagy fel a Föld felvásárlásával.

IMG_6791

Figyelem! A blog címében, és tartalmában foglalt hírek, információk nem fedik a valóságot, a cikkben írott nevekhez nem köthetőek, amely nevek nem azon személyeket fedik akikre az olvasók gondolnak, de nem is más hasonló nevű személyeket, legfőképpen nem a képen látható és nem látható személyeket és tárgyakat (mint ahogy ebben az országban a közélettel kapcsolatos hírekre általában jellemző). A blog írója állítás formájában fogalmazza meg véleményét a magyar  közélet korrupt voltáról a vélemény nyilvánítás alkotmányos jogának keretein belül.

 

One thought on “Mészáros Lőrinc megvásárolja az FC Barcelonát”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*