Éljen Szombathely!

Az országgyűlési választás után most vasárnap nyílik először lehetőségük a Szombathelyieknek arra, hogy nemet mondjanak a korrupcióra, az önkényre, az uram-bátyám rendszerre, és mindarra amit a fideszes  hatalomgyakorlás jelent.

Hétfőn Hadházy Ákossal, Varga Tamással és az ellenzék közös jelöltjével, László Győzővel emeltünk szót az országot megnyomorító korrupcióval szemben, és írtuk alá az Európai Ügyészséghez való csatlakozás tárgyában indított petíciót.

Győzőt közel 30 éve ismerem, ugyanabba az általános, középiskolába és egyetemre jártunk, és mindketten az ügyvédi szakmát gyakoroljuk. Kevés ember van a helyi közéletben akivel fontos dolgokban azonos értékeket vallok, Ő egyike azoknak. Olyan emberből sincsen túl sok, aki ha megígér valamit, akkor azt be is tartja. Győzőre ezen a téren is mindig lehetett számítani. Nem fogom dicsérni, mert úgy gondolom, hogy nincsen rá szüksége, helyette a vele készült interjút ajánlom a figyelmetekbe.

https://www.facebook.com/drlaszlogyozo/

Ahogy azt már a hétfői sajtótájékoztatón is elmondtam, a derkovitsiak egy dologban biztosak lehetnek: László Győző akkor is az ő érdekeiket fogja képviselni, ha az nem tetszik a városvezetésnek, az ellenfelével kapcsolatban pedig mindenki saját maga döntse el, hogy vajon megfelel-e ennek a kritériumnak is!

Az én ajánlásom helyett viszont sokkal fontosabb Csaba barátunk ajánlása, aki rendkívül korrekt módon azt kéri, hogy a derkovitsiak helyette is szavazzanak László Győzőre!

Vasárnap szavazzatok László Győzőre a demokráciáért, korrupciótól mentes szabad Szombathelyért, és Csabáért!

MUTASSUK MEG, HOGY SZOMBATHELY MÉG MINDIG ERŐS BÁSTYÁJA A DEMOKRÁCIÁNAK!

EGY MINDENKIÉRT, MINDENKI EGYÉRT!

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*