Továbbra is az EP választáson megbukott Elempé fogja kézivezérelni az állítólagos szombathelyi ellenzéket?

Gyerekek, gyerekek! Mondtam én hogy előbb-utóbb olyan tükröt fogtok kapni a választóktól, ami után már nem fog menni az álcivil, műmájer sztároskodás. Ti tényleg elhittétek, hogy miután a Derkovits körzetében a civilek segítségével nyerni tudtatok, és a két nagy megélhetési szélkakast ,,meg tudtátok győzni” hogy jobban megéri nekik veletek üzletelni, azzal el is dőlt az önkormányzati választás? Már 8 hónapja nem írtam blogot, nehogy azt tudjátok mondani, hogy én rombolom a dicső összefogásotok eredményét, de amellett nem fogok szó nélkül elmenni, hogy amikor már a napnál világosabb, hogy a vereség felé lavirozzátok a várost, akkor cinkos legyek a némaságommal.

Tudjátok ez nem úgy működik, hogy akik évtizedeken keresztül kajak szocik voltak, azok máról holnapra nagy civilekké válnak, csak azért mert úgy hívják magukat. Erről jut eszembe: A nagy civilség jegyében mit tettetek azért, hogy átkonvertáljátok az Éljen Szombathely szavazótáborának szavazatait a pártjaitokra? Ja hogy nektek már büdös szocinak, és elempésnek lenni? Hááát ezt az egyet mondjuk meg tudom érteni.

De ne térjünk el a témától! Az önkormányzati választáson ezek után is annak a nem létező pártnak akartok 4 azaz NÉGY helyet adni, aki megbukott az EP választáson? Igaz, hogy az országgyűlésin is megbukott, a sztár miniszterelnök asszony jelöltje egyből lelépett, az egyetlen hiteles embere, Hadházy pedig már régen csalódott a pártban. Ja hogy Schmidt Mária kisfia és pénztáros Lőrinc üzlettársa azért menekült el a fővárosból vidékre, mert már mindenki utálta, és a pénzével csak a csóró vidéki ellenzékieket tudta megvenni?

Még mindíg nem furcsa nektek, hogy aki a NER-ből lett milliárdos annak vajon miért lenne érdeke legyőzni a NER-t Szombathelyen? Az fel sem merült bennetek, hogy a kedves édesanyja és az üzlettársa milyen büszke lesz petikére, miután az esélytelen elempés jelöltek sorra elbukják a körzeteiket? Tényleg ennyire ostobák vagytok, vagy csak ungár pénze érdekel benneteket?

Ezek után nektek azokat kioktatni, akik ténylegesen a korrupt fidesz ellen harcoltak és most is harcolnak, szánalmasan hiteltelen. Ha bukni akartok ungár bohóc csapatával, és ha nektek ez még mindig csak arról szól , hogy a haverjaitokkal ki tudjátok tömni a bizottságokat, és olcsó pozíciókat szerezzetek, akkor takarodjatok a szombathelyi ellenzékből, mielőtt az önkormányzati választáson is ugyanilyen szégyenletesen le fogtok szerepelni, és újabb 4 évre a nyakunkra ültetitek a fideszt! Ja hogy nektek a két szélkakassal az se lenne rossz üzlet, hogy ellenzékből zsarolgassátok a fideszt? Azt azért ne felejtsétek el, hogy a szélkakasok, ahogy ti is, mindig szél irányba állnak!

Bár ahogy elnézlek benneteket, már semmi különbséget nem látok köztetek és a korrupt, öntelt fideszes rablóbanda között.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*