Vajon Pista bácsi Bivajbasznádon tudja, hogy mi a lótúró az az Elempé?

Isten látja lelkemet -már ami maradt belőle- én nagyon igyekszem tanulni, és beilleszkedni a naaaaaaaaaaaagy és dicsőséges szombathelyi ellenzéki összefogásba, aminek egyik szűlőapja -vagy anyja, ejh, a franc se tudja manapság- ungár péter budai milliárdos aranyifjú, a leggazdagabb országgyűlési képviselő (papíron). Ráadásul próbálom meghúzni magam, ami aztán úgysem sikerül, mert ugye aki kimondja az igazságot az vállalhatatlan.

Tudom, hogy régi hibám, akár csak Pelikán elvtársnak, hogy én se vagyok ideológiailag elég képzett, mert ha például ungár elvtárs kedves édesanyja nem a fidesz egyik fő ideológusa lenne, az üzlettársa pedig nem Orbán strómanja, akkor csak jobban el tudnám hinni hogy őszinte zászlóvivője a NER-t legyőzni szándékozó ellenzéki összefogásnak, és a tulajdonát képező egyik pártlapban nem parasztvakítás céljából nyilatkozta volna az alábbiakat:

Ha még egyszer elmondjuk, hogy Mészáros Lőrinc pontosan kinek az érdekében, hogyan alakítja át a közpénzt. Hogyha hangosan kiabáljuk, hogy a kormány nem európai.

Pedig Magyarországon nagyjából mindenki tudja, hogy Mészáros Lőrinc kicsoda, és kinek mit csinál.

Mivel ma önmagában erre egyik ellenzéki párt sem képes, ezért együttműködésre szükség van. De nagyon nem mindegy, hogy milyen együttműködésre.

Azoknak az ellenzéki pártoknak, akik nem akarják újra és újra elkövetni a múlt hibáit, együtt kell gondolkodniuk. Nem 2022-ben, hanem már a 2019-es önkormányzati választás előtt.

Ehhez képest petike -biztosan nem vette be a kavintont- már az alábbi poszttal reklámozza magát:

 

8:20-tól

,,Arról tudok beszélni, hogy Vas megyében milyen döntéseket hoztunk, mert ők a legközelebbi kollégáim, velük beszéltem először, ugye itt nincsen semmi összefogás kényszer, ezért ezt a hihetetlen média értékű bejelentést tudom tenni, hogy elindulunk önállóan a vas megyei listán….. a megyei jogú városon kívüli falvakban kell 5%-t szereznünk, ami jelenleg nem tűnik könnyűnek, de ott rock’n roll lesz, és ez nem tűnik könnyűnek”

Ebből is látszik, hogy petikének a falusi életről nem sok fogalma van, ahol Pista bácsi Bivajbasznádról még soha nem járt a Kék Osztriga bárban, és ha be is lenne vezetve nála az internet, akkor sem értené, hogy miért reklámozza magáról egy politikus hogy meleg, hacsak nem a globális felmelegedés miatt.

rock’n roll elempés módra

Na de azért álljunk meg egy szóra az összefogás vagy nem összefogás kérdéskör mellett!

  1. Ha jól emlékszem, aki eddig petike és kis csapata tevékenységével kapcsolatban fel merte tenni azt a kérdést, hogy egy fidesz fiókának miért is lenne érdeke győzelemre juttatni a szombathelyi ellenzéki össszefogást, egyéb iránt képzetlen, ismeretlen és magukról alig valamit elmondani képes jelöltekkel, az hirtelen fidesz bérenccé vált, és az ellenzéki összefogás ellenségévé.

  2. Na most ehhez képest petike kis viccesen, egyben megyénket lesajnáva, és jelentéstartalmában értelmezhetetlenül az alábbi tőle szokásos pökhendi mondatot tudta kipréselni magából: ,,…ezért ezt a hihetetlen média értékű bejelentést tudom tenni, hogy elindulunk önállóan a vas megyei listán…..” És mivel szerinte ez tisztán listás választás, ezért nincs értelme az összefogásnak. Jaaaaaaa, hogy petike szerint az ELLENZÉKI ÖSSZEFOGÁS KIZÁRÓLAG SZAVAZATSZERZÉS TECHNIKAI KÉRDÉS???????  ÉS AZ ÖSSZEFOGÁS NEKI KÉNYSZER ALAPON MŰKÖDIK?

  3. De ha már a taktikánál tartunk! Petike miből gondolja, hogy az EP választáson rommá vert bohócegyletének több esélye lenne az önálló listán szavazatokat szerezni, és nem jó szokásához híven a többi ellenzéki pártott egy kicsit megzsírozva próbált volna pozíciókat szerezni a bohócainak?

  4. Azt meg végképp nem tudom, hogy budai kisgyerekként feltűnt-e neki, hogy Szombathely Vas megye megyeszékhelye, tehát az emberek a  teljes ellenzéki összefogást hogy a francba fogják tudni elkülöníteni a városhatáron belül és kívül?

  5. Petike azt se nagyon reklámozza, hogy mit szólnak ehhez a nagy összefogós testvérei, mert a nyilatkozatából úgy tűnik, hogy nem igazán érdekli a véleményük, de hát ő ehhez szokott hozzá, csinálja amit akar, ami neki az érdekeit szolgálja.

Ha jól figyelnél petike, látnád, hogy nem csak az egész országban, de Szombathelyen is nagyon rühellik már a képmutató tégla formádat, úgyhogy igazán ideje lenne hazatakarodnod a budai villátokba és nem szétbarmolni a több tíz éve formálódó szombathelyi ellenzéket a fizetett kutyáiddal együtt, mert a magam fajta parasztgyerekek marhára nem nézik jó szemmel, hogy játszótérnek tekinted az otthonunkat!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*