Soha ne felejtsük el, honnan jöttünk!

Hála Istennek már csak néhány nap és vége ennek az agyhalálnak amit kampánynak hívnak azok, akik lusták és tehetségtelenek ahhoz, hogy munkából éljenek meg, ezért inkább megélhetési politikusként szeretnének hozzájutni olyan pénzekhez, amiket a versenyszférában soha az életben nem tudnának megkeresni. Természetesen ez pártoktól függetlenül vonatkozik mind a jobb, mind a bal oldalra, és arra a híg fosra is, ami a két oldal között hol az egyiknek, hol a másiknak adja el magát kilóra, ahogy most éppen a győri jobbikos kurvák tették.Ha másra nem is jó egy ilyen kampányidőszak, arra mindenesetre igen, hogy az ember nagyon komolyan elgondolkozzon azon, hogy egy mindenki számára teljesen egyérteműen határtalanul korrupt országban milyen lelkület és milyen mentális állapot kell ahhoz, hogy valaki a regnáló hatalom seggét nyalja izomból, főleg akkor amikor még közvetlen anyagi érdeke sem fűződik hozzá. Talán a legjobb példa erre Győr, ahol a hatalmas balhé közepedte rengeteg győri kommentelő azzal érvel a SZER-tornász mellett, hogy hát igaz, ami igaz, de hát milyen jól megy Győrnek! Tényleg minden szempontból a kurvák országa lettünk? Tényleg ennyit ér a tisztességünk és a becsületünk?De ne csak a fidesszel szemben legyünk kritikusak, hiszen minden politikai oldal ugyanolyan arrogáns és kirekesztő ha a hatalom szele megcsapja. Szerencsére én még emlékszem arra, hogy milyen kisgyerekek voltak a mostani nagy ellenzéki sztárok Szombathelyen az időközi választások előtt. Akkor még érdekes módon nem volt hatalmas arca egyiküknek sem, igaz nem is volt mire, és most sem lenne, ha nem annak a Czeglédynek a körzetében történt volna a választás, ahol Csaba ajánlása és több évtizedes munkája nélkül esélyük sem lett volna nyerni. Ehhez képest ezeknek a nagymenőknek az alábbi gyógyszerből elég erős adagot kellene bevenniük ahhoz, hogy a helyén tudják kezelni azt, miért nem jut eszükbe, hogy a Derkovitson ugyanúgy kiálljanak Czeglédy mellett, ahogy ő azt sokkal nehezebb helyzetből megtette.Akkor persze még tudtak szépen kérni, évtizedes barátságot hazudni és korrekt együttműködést ígérni azoknak is akik nem arról voltak híresek, hogy bérencek módjára élik az életüket. Csak hát ugye a szar embert és azt aki nem annak született és később sem vált azzá, többek között az különbözteti meg egymástól, hogy nem annak a függvényében áll hozzá másokhoz, hogy éppen szüksége van-e a másikra vagy sem, és nem hivatkozik saját jellemgyengesége miatt a pártfegyelemnek való megfelelési kényszerre, mert ugye ilyet csak igazi puhapöcsök tesznek.

Állítólag minden embernek kellene hogy legyen gerince, még ha sokak esetében ez nem is látszik. Főleg nem annak a három királynak az esetében, akik hosszú éveken keresztül a fidesz leghűségesebb kitartott kutyái voltak, most meg nagy ellenzéki mártírként tetszelegnek a szombathelyiek előtt és éppen azt ígérik nekik, hogy a következő ciklusban ők lesznek mindannak a gátjai amit eddig jó pénzért szolgáltak. Tényleg ennyire ostobának nézik a szombathelyieket, hogy arra sem emlékeznek, hogy mi történt tegnap előtt???????????????

Tudom hogy nem mondtam újat, undorító, mocskos dolog a politika, és szinte kivétel nélkül azok is ilyen emberek, akik részt vesznek benne. Azzal sem fogjuk feltalálni a hideg vizet, hogy a politikában politikusok között lehet választani, de talán érdemes megvizsgálnunk a választás előtt, hogy MELYIKÜK NEM FELEJTETTE EL TELJESEN, HOGY HONNAN JÖTT!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*